Jump to content

Recommended Posts

Posted

Probele examenului de bacalaureat din din sesiunea iunie-iulie 2011 au luat sfarsit. In acest an se spune ca nu s-a mai putut copia, fapt ce a insemnat un cosmar pentru aproape 100.000 de elevi din Romania :ro:. Majoritatea au simtit ca s-a prabusit cerul peste ei in momentul in care au vazut rezultatele afisate.

La nivel national, in acest an promovabilitata la la bacalaureat este de 44,47% :O, cel mai mic procentaj inregistrat pana acum, in timp ce in capitala inainte de depunerea contestatiilor nivelul promovabilitatii este de aproximativ 40%.

Harta promovabilitatii examenului de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2011 defalcata pe judete:

hartabac2011.png

Avem elevi ce au sustinut examenul de bacalaureat pe forum ? Daca da, ce ati facut ? :-s

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

7.05 din pacate.. :( Noroc ca la faculta unde vreau, bacul e doar 20% din nota cu care intru..

Oricum, o bataie de joc la nivel national, unii au copiat iar altii nu + stiu de la o ruda care o corectat ca unii profi, din lene, au corectat la mate doar dupa barem, daca ia rezolvat altfel sau incomplet nu ai primit nimic..

Si in unele unitati s-au acordat puncte la punctul III al probei de romana, chiar daca ai facut un roman in loc de un text dramatic..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

7.05 din pacate.. :( Noroc ca la faculta unde vreau, bacul e doar 20% din nota cu care intru..

Oricum, o bataie de joc la nivel national, unii au copiat iar altii nu + stiu de la o ruda care o corectat ca unii profi, din lene, au corectat la mate doar dupa barem, daca ia rezolvat altfel sau incomplet nu ai primit nimic..

Si in unele unitati s-au acordat puncte la punctul III al probei de romana, chiar daca ai facut un roman in loc de un text dramatic..

Stiu cazuri in care s-au luat note imense pe copiat pur din carti/memoratoare, si asta doar pentru faptul ca erau sportivi/au facaut odata sport, si au dat bac-ul in sesiunea pentru olimpici. Astfel prostii de dau in gropi s-au trezit cu note la bac peste 8, ba una se plangea ca vrea sa faca contestatie, ca ea stie ca a copiat scris pentru o nota mai mare de 8. Era sa cad de pe scaun cand am auzit.

8.16 :(. Sper sa iau note mari la admitere. 20% si la mine, dar totusi.

E binisor, mult succes la admintere amandorura !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.