JayZy Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Salut domnilor si "copiilor" numele meu de nastere e Marius, sunt din Cluj, partial, am 24 de ani si as vrea prin acest post sa va salut pe toti useri acestui forum. Am descoperit saitu asta de pe google, l-am "googalit" in scopu ce a`mi ocupata o parte din timpu liber si de a nu ma mai gandi la tigari cam da, as cam vrea sa ma las de acest hobby Va salut inca o data si toata stima.
gaby Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Salut Marius, si bun venit pe forum. Sper sa iti placa pe la noi, sa te simti bine, si mai ales, sa inveti lucruri noi . In legatura cu tigarile, uita de ele, nu sunt lucru bun. Cand vezi: te gandesti ori la: ori la: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
JayZy Posted July 6, 2011 Author Report Posted July 6, 2011 @Corina, saru`mainile. @gaby, poaate da ai dreptate, sincer am ajuns in stadiu ce a mi se face sila de saiturile astea de Social Network, genn facebook, no offnce celor care is toata ziua pe ele, si prefer sa discutam pe diferite alte teme si chiar e mai fain decat sa vezi mii de poze tampite... ca cele mai multe dintre ele is de prost gust (gen cele facute in oglinda). Anyway, sa nu deviez de la topic, imi pare si mie bine sa va intalnesc, in oarecare masura, si venind vorba de inv, toti inv cateceva nou in fiecare zi.
rraulinio Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Bun venit, spor la postat! "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
Recommended Posts