Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut domnilor si "copiilor" numele meu de nastere e Marius, sunt din Cluj, partial, am 24 de ani si as vrea prin acest post sa va salut pe toti useri acestui forum.

Am descoperit saitu asta de pe google, l-am "googalit" in scopu ce a`mi ocupata o parte din timpu liber si de a nu ma mai gandi la tigari :)) cam da, as cam vrea sa ma las de acest hobby :)

Va salut inca o data si toata stima.

1405002563.png

Posted

@Corina, saru`mainile.

@gaby, poaate da ai dreptate, sincer am ajuns in stadiu ce a mi se face sila de saiturile astea de Social Network, genn facebook, no offnce celor care is toata ziua pe ele, si prefer sa discutam pe diferite alte teme si chiar e mai fain decat sa vezi mii de poze tampite... ca cele mai multe dintre ele is de prost gust (gen cele facute in oglinda).

Anyway, sa nu deviez de la topic, imi pare si mie bine sa va intalnesc, in oarecare masura, si venind vorba de inv, toti inv cateceva nou in fiecare zi.

1405002563.png
Posted

Bun venit, spor la postat!

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.