Jump to content

Viata Unui Licean In Ziua De Azi


gaby

Recommended Posts

Adica viata unui licean de cacat sau cum sa inteleg situatia? ca le da parinti tot ce au mai bun si ei o iau pe aratura dupa o varsta frageda ,cam de la 14 ani (ca sa nu zic 12 cand incepe sa vada alte chesti mai dure)si incepe sa se dea dupa uni si altii ,care fumeaza,se cred tare destepti,sau sunt emo,sau care asculta domne numai rock si ei sunt inteligenti,ce le trebui lor mai tarziu liceu sau facultatea terminata,chiuleala la greu ca de hai inparc la fumat sau baut sau jokiru norok,biliard, ca nu imi place profesoara X sau profesorul Y ! ??? bani de plecari,vacante,telefoane mobile de fitze,incaltaminte si imbracaminte de figuri si atitudini la varste fragede de parca ei au firme companii sau salarii si parca ei lucreza ca cei mai tari si mai buni si defapt ce sunt? niste copii cu lipsa acuta de personalitate pe care o copiaza de la cei maturii care chiar au dreptul sa spuna si sa faca ce trebui sau vor sa fie de fitze si figuri sau simpli oamenii ,modesti.

Oamenii care au muncit,luptat si au trecut prin greutati mai multe si mai putine.

Mai bine v-ati face p[ersonalitatea voastra puternica si ati invata cum ar trebui pentru ca sa intelegeti odata si odata ca viata nu inseamna numai distractie ca alfel peste ani veti regreta si va veti caii cat de cat ca ce viata duceti sau atii dus si nu mai aveti parte de ea ! nu vedeti ce se intampla in lumea acesta? America sta sa cada in faliment,Grecia era cat pe ce sa explodeze si a fost sa spunem " salvata" dar defapt nui salvata,e un pic resuscitata. va exploda mai tarziu,dar in oricecaz va schimba cursul istoriei in cativa ani sau zeci de ani daca cei ce detin puterea si economia tarilor de pe acest glob detin cei mai multi banii si se joaca cu noi oamenii de rand pentru ca suntem acei muncitori de jos,adica in ultima perioada "sclavii" acestei lumi iara ei puternici,regi,imparati care ne joaca pe degete! nu incercati cum va arata ROmania peste 5-25 de ani de acuma incolo datorita noua, romanilor care nu luam atitudine fata de tot ce ne inconjoara! voi tineretu de azi alegeti ce veti face si ce veti fiii mai departe !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.