Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ideea mi se pare interesanta, desi nu unica. In primul rand m-as lega de nume care nu este sugestiv.

La design cred ca ai mai putea lucra, pe partea de logo al site-ului, ar fi fost mai frumos ca logo-urile site-urilor pe care se efectueaza cautarile sa fie transparente, si nu cu acel background alb:

dividet.gif

In rest, consider ca ar fi mai bine ca textul din pagina despre noi sa apara pe index.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

foarte dragut, insa pe laptopu meu cam vechi se misca greu cu atatea animatii, asa ca nu il voi folosi. Poate daca faci si o varianta foarte basic (fara animatii, cat mai simpla) a paginii, as folosio cu drag.

Curios, de unde vine numele de dividet? :)) divide et impera?:))

Ar fi foarte tare daca mias putea face un cont, si sa introduc eu siturile mele acolo :D aia chiar ar fi misto.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ar fi foarte tare daca mias putea face un cont, si sa introduc eu siturile mele acolo :D aia chiar ar fi misto.

+1

Chiar ar fi foarte tare chestia asta.

La design ar cam fi de lucru, ceva mai simplu, fara multe animatii si daca sunt sa fie simple si fara culori obositoare. Fara suparare dar albastrul ala deschis mi se pare un pic obositor; poate sa fie un fundal cu albastrul acela inchis de la norii din stanga jos :yes:

Bafta!

Posted

foarte dragut, insa pe laptopu meu cam vechi se misca greu cu atatea animatii, asa ca nu il voi folosi. Poate daca faci si o varianta foarte basic (fara animatii, cat mai simpla) a paginii, as folosio cu drag.

Curios, de unde vine numele de dividet? :)) divide et impera?:))

Asta avem in plan... sa poti sa-l personalizezi;) sa poti sa aduci ce search vrei, sa-ti alegi background-ul potrivit pentru calculatorul tau si multe altele... dar deocamdata ne ocupam de promovare...sa vedem daca place ideea si apoi o sa si investim mai mult.

Ms de sugestii!;)

Astept si altele!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.