Jump to content

Kata Epic Saluta Pctroubleshooting

kata.epic

Recommended Posts

Luand-o ca pe o provocare de catre gaby am sa ma prezint in cateva randuri mai jos:

Ma numesc Catalin, am 19 ani si sunt dintr-un orasel care o data mai de mult erea numit Micul Paris si anume Bucuresti. Sunt la un liceu cu profil auto, prefer sa nu dau nume. Imi place sa fiu creativ in ceea ce fac si sa nu imi incalc propriile reguli, sincer sa va spun nu mi-a placut scoala niciodata iar de fiecare data cand am fost fortat ca voi toti de catre parinti sa pun mana pe carte am invatat ca scoala nu te invata nici 10% din ce te poate invata viata de zi cu zi.

Mi-a placut mult tematica forumului de aceea sunt acum aici, nu am prea multa activitate ce-i drept datorita serviciului pe care il detin si... intelegeti voi :).

Sunt pasionat de calculatoare de prin 2003 daca nu ma insel iar de masini de la varsta de 10-12 ani, nu de mult am detinut si un blog pe care scriam zilnic insa timpul a devenit atat de scurt incat a trebuit sa il abandonez, e cam aiurea sa vezi un blog de PR4 cum se duce pe apa sambetei :)). Am trait o gramada experiente de prin 2005 de cand m-am conectat pentru prima data la internet, primul site a fost facut de mine in HTML si pus pe un hosting gratuit, eream cel mai mandru :)) acum de cand am inteles ca nu cunosc nici jumatate m-am cam lasat de treaba.

Asta sunt eu in cateva cuvinte si... ce sa zic, sper sa ne intelegem :D

Daca o persoana nu este in stare sa invinga, ea nu este demna sa traiasca

Desi te-ai inregistrat cu ceva timp in urma, iti urez acum un bun venit calduros :cheers: !

Ma bucur ca te-ai prezentat, mi-a placut ceea ce ai scris :D. Unde anume lucrezi ?

:bunvenit:

PS: Ai grija cu Gabi asta, prea multe detalii ... :crazy:

Probabil se referea la faptul ca sunt camatar, si s-ar putea sa ai probleme cu mine. (glumesc)

P.S: Cu siguranta ne vom intelege :).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Camatar zici? Hmm... :)). Am un service auto in provincie :D gen afacere de familie cum ar veni...

Va salut pe toti pe toate! Cat despre activitate am spus si in prezentare, incerc pe cat posibil sa fiu la zi cu ce se intampla pe aici :)

Daca o persoana nu este in stare sa invinga, ea nu este demna sa traiasca

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.