gaby Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Tiganul, tiganca si puradelul la plimbare. Puradelul, curios, uitandu-se in stanga si in dreapta, il intreba tot timpul pe taica-sau: - Tata, ce e asta? - Nu stiu. - Tata, dar astalalta ce e? - Nu stiu. La un moment dat, tiganca ii spune baiatului: - Mai taci, ma din gura, ca m-ai innebunit de cap. Dar tiganul: - Lasa-l mai femeie sa intrebe, altfel cum vrei sa invete? Mie mi se pare corect, voua ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Un prof mi-a zis dar sub alta forma. Ne-a zis ca Radu Beligan juca o sceneta cam asa in care era secventa asta. Nimic legat de tigani. Deci daca chiar o zicea Beligan bancul e un plagiat ieftin. Scuze dar a trebuit sa o zic.
gaby Posted July 27, 2011 Author Report Posted July 27, 2011 Tot ce e posibil, eu l-am primit azi pe mail, mi s-a parut interesant si am zis sa-l postez . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now