Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca doriti ca de pe PC-ul dumneavoastra sa nu se poata accesa anumite site-uri uramariti urmatorii pasi:

Start -> Run -> Notepad %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts

Va aparea un fisier text, iar pentru fiecare site ce doresti sa il restrictionezi vei adauga cate o linie ca in exemplul de mai jos:

127.0.0.0 www.exemplu1.ro

127.0.0.1 www.exemplu2.ro

127.0.0.2 www.exemplu3.ro

127.0.0.3 www.exemplu4.ro

127.0.0.4 www.exemplu5.ro

Pentru fiecare site pe care il adaugati, la ip-ul intern (127.0.0.1) schimbati ultima cifra.

Sau varinta din browser (Internet Explorer), mergeti in meniul Tools->Internet Options->Tab-ul Security

siterestictcu9ra0.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...

Posted

Daca doriti ca de pe PC-ul dumneavoastra sa nu se poata accesa anumite site-uri uramariti urmatorii pasi:

Start -> Run -> Notepad %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts

Va aparea un fisier text, iar pentru fiecare site ce doresti sa il restrictionezi vei adauga cate o linie ca in exemplul de mai jos:

127.0.0.0 www.exemplu1.ro

127.0.0.0 www.exemplu2.ro

Salut,

Cum fac sa-mi deblochez accesul la anumite site-uri?....nu mai pot intra pe bestjobs.ro, ejobs.ro, softpedia.com s.a.m.d ....am intrat in internet tools si am schimbat security la medium-low si low, am dat LAN settings automatically......am formatat C-ul.....exista vreo metoda sau sa fie de la ISP? tnx

Posted

ia uitete aici control panel > security center > internet options . Apoi dai click pe restricted sites > apoi sites si daca vezi siteurile alea acolo dai click si remove .

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

foarte ciudat, ti-a blocat cineva site-urile respective ? sau pur si simplu nu se incarca ?

partitia C, continea si Windowsul in ea ?

merci de reply-uri... aveam windowsul in C...l-am formatat si degeaba......m-am uitat in restricted sites si nu am nimic........cand intru pe www.bestjobs.ro de ex (tastez eu cu mana mea) se incarca extrem de greu si-mi da "yahoo search results" cu tot felul de link-uri, primul fiind bestjobs.ro...dau click pe asta si-mi apare The page cannot be displayed :stars:

help!!!

Posted

Sa nu fie o problema de la provideul de internet. Si eu patesc sa nu pot intra pe anumite siteuri din cauza ca serverele de la RDS o dau in bara. Intreaba pe cineva din retea(daca cumva esti in retea) daca ii merge siteul. Mai poti incerca cu un proxy dar nu garantez ca merge. Cauta HideIP instalezi, dai generate IP astepti pana se activeaza, iesi si sintri iar din Internet Explorer si incerci. De nu merge scoti HideIP ca ala te conecteaza prin proxy si deci merge internetul greu.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

• 4 months later...
Posted

Asa am patit si eu . Nustiam de la ce poate fi prima oara am crezut ca borwser-ul meu este de vina l-am scimbat . Tot degeaba am reinstalat WINDOWSUL . Fara rost ajunsesem la ideea ca e placa de retea de vina.M-am gandit ca daca bag ip pe manual imi merge (IP-ul meu este pe AUTOMAT) . Probviderul meu zice sa nu las IP pe manual ... :stars: Dar nu am de ales decat sa stau pe manual .

Asa ca frumusico :* Daca ai ip-ul pe automat incearca sa faci cum am facut si eu ;)

Succes ! :ok::pct2:

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 7 years later...
Posted

Salutare lume ;) am si eu o (mica/mare) PROBLEMA

Este cineva care binevoieste sa ma ajute si pe mine? 

Deci acum 2 zile am facut update la browserul meu Google Chrome

Imediat dupa primul restart am incercat sa accesez link-ul comunitatii pe care o detin.

Dar din pacate aceasta nu se incarca si browserul imi raspunde cu urmatorul mesaj, aveti si poza mai jos.

fNG7V4l.png

Multumesc anticipat pentru orice raspuns 

Posted

Am intrebat daca iti rezolva IP-ul. Nu e obligatoriu sa-ti raspunda. Adica daca iti arata asa:

Pinging google.ro [173.194.112.255] with 32 bytes of data

sau asa:

ping asdasd.ro
Ping request could not find host asdasd.ro. Please check the name and try again.

Posted
Din pacate nu rezolva nimic, raspunde cu acest mesaj

C:Documents and SettingsPC-77>ping domeniu-personal.ro
Ping request could not find host domeniu-personal.ro. Please check the name and try again.
Posted

Atunci e clar. N-ai definit bine IP-urile DNS pe placa de retea sau serverele definite nu functioneaza sau probleme firewall sau naiba stie ce mai ai tu prin retea sau domeniul nu exista sau nu s-a updatat.

• Upvote 1
Posted

Raziel, am rezolvat problema ;) Se pare ca domeniul meu este pe cale de a expira. Multumesc pentru tot si te rog sa scuzi deranjul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.