Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare ! Am si eu nevoie de putin ajutor va rog frumos! Am nevoie sa imi spuneti ce imi puteti recomanda ,din descrierea fiecaruia, ca sa imi cumpar dintre urmatoarele camere foto compacte !

camera 1

camera2

camera 3

Astept si recomandarile voastre -alte tipuri de camere compacte !

Posted

Am mers pe mana Samsung,desi pare destul de ieftin fata de multe altele ,si desingul pare destul de atragator,fata de restul aparatelor,fie Samsung fie alte marci sau persormante! mi se pare la indemana tuturor ceva mik cu durata de viata de pana la 3 ani daca sunt bine intretinute si atunci pentru uz casnic sa ma pronuntz,asa,adica un gen: ieseala la plimbare park,sau ieseala cu prieteni la pharty sau o ieseala de indragostiti !

• 2 weeks later...
Posted

Am revenit cu noutati! in cursul zilei de ieri(12.08.2011)am scris la info@emag.ro am cerut detali despre camera foto Samsung ST65 14.2MP Negru cu ce este livrat ,mi sa raspuuns caci contine :

- acumulator;

- alimentator;

- cablu usb;

- bratara;

- cd soft;

- manual de utilizare.

Si mi au fost recomandate urmatoarele lucruri: Card memorie Kingston NAND Micro SD 4GB

Geanta foto Lowepro Dublin 10, Black .

La orele 18:00 am dat comanda pe site punand in cos camera foto,si telefonic am mai completat cu cardul de memorie si am incercar sa stiu daca pot optine camera foto pe culoarea rosie !Mi-sa spus ca ei in stoc la Emag au pe culorile negru si gri,sau pe alte culori din showroom-urile din intreaga capitala,cel mai probabil cel din Crangasi.Am dorit atunci pe negru si sa imi soseasca prin curierat.

Am sunat si adoua oara pentru anumite chestii legate de livrarea pachetului si initial trebuia sa imi soseasca marti,si la al doilea telefon,mi sa stabilit ca imi va sosi si Sambata,adica azi,cea ce sa si petrecut pe la orele 14:00 si deci nu a mai trebut sa astept pana Marti cea ce e foarte important si de apreciat ca sa putut.

Aparatul arata bine,fara pic de probleme,vine la cutie cu tot ce iy este adresat,este micut si finut.Face poze exceptionale si softuerul este usor de utilizat si se poate seta in limba romana plus si pe CD-ul din pachet are manual intreg cu toate instructinule si sfaturile de utilizare si de facu poze exceptionale,fara sa te lase sa cauti singur sau sa fii amator.Te indruma prin diverse exerciti si comparati de luminozitate si claritate si setari ale camerei foto,cea ce se invata repede.

Deci este exceptional,bravo celor de la Samsung si multumesc celor de la Emag pentru seriozitate. Vil recomand si voua celor ce vreti un aparat foto care sa va tina 2-3 ani si usor de utilizat la pret/calitate bun si poze de calitate si se vad perfect pe calculator. Bafta !

• 7 months later...
Posted

PAUL-XX sa-nteleg ca-si merita 299 lei? (cat ii acuma)?

Ai putea sa-mi arati niste exemple de poze si filmari hd care ai facut cu ea? As fi interesat sa o cumpar numai ca acum aia pe negru e epuizata. Am dat si eu acum un mail la emag sa vad ce zic.

• 1 month later...
Posted

Dacă nu ar fi o problemă bugetul de 1000 Ron va-ţi putea găsii un DSLR. De exemplu un Nikon D3000 sau D5000, la mâna a doua bineinţeles. Eu le-am avut pe amandouă dar din lipsă de bani le-am vândut. Ulterior mi-am achiziţionat o "săpunieră", mai exact un Sony Cyber Shoot Vario Tessar. Sunt foarte mulţumit de el, işi merită toţi banii.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

sapuniera?misto numit.bai eu sunt multumit ptr ca sa fac anumite poze de cea ce a, luat.si oricum nu fac des si are sa ma tina o vreme buna 2-4 ani depinde si de vremurile astea rele.ptr cate poze fac eu e numai bun si plus ce sa fac eu cu ceva mai bun?

Posted

Pe mine unul ma pasioneaza fotografiatul dar de asemenea si aparatul foto. Sunt foarte pretentios in ceea ce priveste setarile unui aparat foto.

Dan O. : In legatura cu aparatele compacte de la Nikon nici aici nu sunt de acord cu toate produsele lor.

PS: Am sa revin indata ce ajung acasa cu peisaje trase cu cateva modele de Nikon DSLR ce le-am detinut.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Fain dar 1000 de ron mi se pare mult pt ceea ce folosesc eu... oricum momentan st65 nu-l au si nici site nu mi-am facut inca, am inceput sa strang pt un laptop.. am de primit pot zice suficienti bani pt laptop dar in datorii pe care trebuie sa le primesc :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.