Jump to content

Recommended Posts

Posted

Forumul topic-mania, recent lansat, incearca sa se diferentieze de forumurile existente si sa iasa din tipare, prin informatii credibile, articole documentate si nu in ultimul rand, printr-o "atmosfera de familie", adunand laolalta prieteni ce pot sa-si spuna deschis parerea.

Forumul topic-mania ofera posibilitatea deschiderii de noi topicuri, in care cei interesati pot sa ceara sfaturi sau sa-si exprime parerea vizavi de "subiectele fierbinti".

Alatura-te acestui forum, si vei avea posibilitatea de-ati petrece timpul, intr-un mod foarte placut.

Link este: www.topic-mania.ro/

• Downvote 3
  • 4 months later...

Posted

As vrea sa va spun ca adminul acestui forum este un mare mincinos. A organizat un concurs pentru cel mai activ, l-am castigat, si de o luna si jumatate ma tot amana ca-mi da banii si nu mi-a a mai dat (50 de euro nu-s de ici de colo) asa ca daca va inregistrati cu gandul ca veti castiga ceva la un concurs organizat de acest forum luati-va gandul ca veti primi premiul, ci doar amanari.

Posted

Hmm, dupa ce s-a inregistrat si si-a postat forumul aici, si-a creat un alt cont (banat acum) cu care a inceput sa trimita mesaje private membrilor prin care le transmitea sa intre pe forumul lui si sa posteze, ca li se vor da bani. Ciudat ca la 44 de ani (asa cum scrie pe profilul lui) sa se tina de astfel de lucruri.

Nu am gasit niciun articol pe forumul lui referitor la concursul de care spui. Exista asa ceva, sau e doar o intelegere privata cu el ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

vobesc cu unul dintre castigatori (care mai e activ) si imi zice ca nu a primit nimic nici el... astept raspunsul adminului desi acelasi raspuns mi-l va da cu: m-am mutat in belgia, abia mi-am gasit apartament si stai linistit ca vei primi banii

Posted (edited)

si n-ar fi prima :( mai am de primit banii de la practica din vara :

se pare ca si-a sters forumul (sau asa ceva) ca nu mai are decat 2 membrii cica (el si un alt admin)

11640568.jpg

Edited by alex008
Posted

Site-ul si-a revenit, mincinosul a revenit, mi-a blocat ip-ul si contul... desi mi-am refacut un alt cont, respectivu mi l-a blocat si desigur mi-a sters posturile.

93662541.jpg

Posted (edited)

Si acum cireasa de pe tort si termin cu asta ca sunt constient ca nu e vreo sansa sa se tina de cuvant.

Dupa ce am facut spam, am fost contactat de celallat admin (Topic) si mi-a zis ca va incerca sa rezolve problema. Acuma am intrat sa vad daca mai pot intra, adevarat ca mi-a sters banarea de pe ip, dar mi-a sters si contul cu alex008 si au stres toate posturile cu privire la concurs- ca si cum n-ar fi existat vreodata.

Si gata ca v-am plictisit! Asa sunt unii oamenii... si mai au si un topic in care vorbesc de lipsa de bun simt (bineinteles ca nu a lor).

later edit:

Iar am vorbit cu Topic si se pare ca se va rezolva situatia. Daca va fi asa voi vorbi cu Gaby sa stearga posturile negative despre ei daca va fi asa.

Last edit:

Banii nu i-am primit deloc desi i-am oferit datele pentru a intra in posesia premiului.In concluzie, nu-mi schimb parerea. Sunt niste tepari.

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.