Jump to content

Topic-Mania Forum Tepari !


don

Recommended Posts

Forumul topic-mania, recent lansat, incearca sa se diferentieze de forumurile existente si sa iasa din tipare, prin informatii credibile, articole documentate si nu in ultimul rand, printr-o "atmosfera de familie", adunand laolalta prieteni ce pot sa-si spuna deschis parerea.

Forumul topic-mania ofera posibilitatea deschiderii de noi topicuri, in care cei interesati pot sa ceara sfaturi sau sa-si exprime parerea vizavi de "subiectele fierbinti".

Alatura-te acestui forum, si vei avea posibilitatea de-ati petrece timpul, intr-un mod foarte placut.

Link este: www.topic-mania.ro/

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

As vrea sa va spun ca adminul acestui forum este un mare mincinos. A organizat un concurs pentru cel mai activ, l-am castigat, si de o luna si jumatate ma tot amana ca-mi da banii si nu mi-a a mai dat (50 de euro nu-s de ici de colo) asa ca daca va inregistrati cu gandul ca veti castiga ceva la un concurs organizat de acest forum luati-va gandul ca veti primi premiul, ci doar amanari.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, dupa ce s-a inregistrat si si-a postat forumul aici, si-a creat un alt cont (banat acum) cu care a inceput sa trimita mesaje private membrilor prin care le transmitea sa intre pe forumul lui si sa posteze, ca li se vor da bani. Ciudat ca la 44 de ani (asa cum scrie pe profilul lui) sa se tina de astfel de lucruri.

Nu am gasit niciun articol pe forumul lui referitor la concursul de care spui. Exista asa ceva, sau e doar o intelegere privata cu el ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Si acum cireasa de pe tort si termin cu asta ca sunt constient ca nu e vreo sansa sa se tina de cuvant.

Dupa ce am facut spam, am fost contactat de celallat admin (Topic) si mi-a zis ca va incerca sa rezolve problema. Acuma am intrat sa vad daca mai pot intra, adevarat ca mi-a sters banarea de pe ip, dar mi-a sters si contul cu alex008 si au stres toate posturile cu privire la concurs- ca si cum n-ar fi existat vreodata.

Si gata ca v-am plictisit! Asa sunt unii oamenii... si mai au si un topic in care vorbesc de lipsa de bun simt (bineinteles ca nu a lor).

later edit:

Iar am vorbit cu Topic si se pare ca se va rezolva situatia. Daca va fi asa voi vorbi cu Gaby sa stearga posturile negative despre ei daca va fi asa.

Last edit:

Banii nu i-am primit deloc desi i-am oferit datele pentru a intra in posesia premiului.In concluzie, nu-mi schimb parerea. Sunt niste tepari.

Edited by alex008
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.