Jump to content

Dropbox - Backup Si Sincronizare Fisiere Online


gaby

Recommended Posts

Cu ajutorul seriviciului online de stocare a datalor Dropbox, utilizatorii isi pot stoca si sincroniza fisierele intre calculatoare si smartphone-uri. Pe scurt, vi se ofera 2 GB de spatiu pe unul din serverele Dropbox, pentru a gazdui fisierele pe care doriti sa le accesati de pe mai multe dispozitive.

Acest spatiu de stocare poate fi accesat prin intermediul internetului de pe orice calculator sau smartphone ce are instalat clientul Dropbox. Serviciul dispune de clienti compatibili cu Windows, Linux, Android etc. Pentru a intelege mai bine conceptul din spatele serviciului urmariti filmuletul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=Heo1rctfu24

Serviciul poate fi accesat si direct din navigatorul de internet iar interfata este intuitiva, simpla dar din nefericire nu ofera suport pentru limba romana. Cu toate acestea nu cred ca veti considera acest lucru un mare impediment.

dropboxi.png

Dropbox retine informatii despre dispozitivele de la care ati accesat contul, tine un jurnal detaliat cu fiecare operatiune efectuata asupra fisierelor si ofera posibilitatea la intoarcerea la un moment precedent in caz de editare/stergere accidentala. Iconita fiecarui fisier din Dropbox contine in plus o mica pictograma care indica statusul acestuia (sincronizat sau in curs de sincronizare).

dropboxii.png

Spatiul de 2 Gb este suficient daca lucrati cu documente, numai in cazul in care doriti sa stocati fisiere multimedia e posibil sa simtiti ca este insuficient. Se pot stoca chiar si aplicatii portabile (care nu necesita instalare), insa acestea vor porni mai greu si vor avea reactii mai lente decat de obicei daca folosesc din plin hard disk-ul.

dropboxiii.png

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.