Jump to content

Cum Arata Internetul Romanesc Intr-Un Minut ?


gaby

Recommended Posts

Odata cu lansarea pe trafic.ro, acestia au efectuat un studiu din care a rezultat faptul ca intr-un minut pe internetul romanesc :ro: sunt 36.554 de vizitatori unici, se inregistreaza 10.220 de cautari, 36.659 de vizite si 67.659 de afisari, iar cele mai vizitate site-uri sunt cele de sport si de stiri.

Pentru studiu a fost ales minutul cu cele mai mult afisari de vineri 12 august, de la 14:05:00 la 14:05:59. A fost un minut incarcat, in comparatie cu media lunii iulie, cand s-au înregistrat 8120 de vizite si 44980 de afisari pe minut.

www.pnginternet-connection-tools.png

In minutul analizat au fost inregistrate 10.220 de cautari, ceea ce inseamna mai mult de 167 de cautari pe secunda. Dintre acestea, 98% au fost pe Google, 1,6% pe Yahoo si 0,4% pe Bing. Iata si topul cuvintelor cheie utilizate: jocuri (122 de cautari), ziare (76 de cautari), jocuri online (62 de cautari), rezultate bac (30 de cautari), sport (20 de cautari), dex (18 de cautari), mersul trenurilor si cazare paltinis (cate 17 cautari fiecare), horoscop (16 cautari) si vremea (13 cautari).

ontheinternet.png

Avand in vedere si celelalte servicii ale sale, Google a fost, de asemenea, si cel mai bun referrer pentru site-urile romanesti in minutul respectiv, cu 278 de clickuri inregistrate urmat fiind de (cu 116 clickuri).

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Haha, chiar, unde or fi cautarile pentru pron & manele :-?, la asta nu m-am gandit, cred ca din cauza oboselii. Probabil ca cei de la trafic.ro au eliminat acele rezultate din statistica, din bun simt; cum arata un studiu de genul: "Intr-un minut pe internetul romanesc se cauta in disperare manele, site-uri pentru adulti, Facebook si Hi5." :)) ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dincolo de minusurile inerente,in opinia mea internetul a crescut foarte mult in Romania ultimilor ani. Pentru destul de multe siteuri a inceput sa se faca seo si acest lucru se vede. A crescut numarul firmelor care au grija ca oferta lor online sa fie la inaltime ceea ce este imbucurator.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.