Jump to content

Steve Jobs Si-A Dat Demisia De La Apple

gaby

Recommended Posts

Probabil ca ati auzit deja pe la televizor stirea, insa daca nu, aflati ca Steve Jobs, co-fondatorul companiei Apple, a demisionat din functia de director general. Intr-o scrisoare adresata consiliului de administratie, Steve Jobs, care a dus o lunga lupta cu cancerul, a scris: "Am spus intotdeauna ca atunci cand va veni ziua cand nu voi mai putea sa imi indeplinesc atributiile de CEO, voi fi primul care va voi anunta acest lucru".

stevejobs.pngApple.png

"Din pacate, acea zi a venit. Drept urmare demisionez din functia de director general al Apple. Imi doresc in continuare sa ajut, daca dumneavoastra considerati de cuviinta, ca sef al consiliului de administratie, director si angajat Apple", a mai spus Jobs.

Steve Jobs a renuntat la facultate si a fondat Apple in aprilie 1976. Zeci de ani, numele lui a fost sinonim cu compania de calculatoare. "Cred ca cele mai bune si inovative zile pentru Apple inca nu au venit. Si abia astept sa contribui la viitorul succes dintr-o alta pozitie. Mi-am facut unii dintre cei mai buni prieteni pe viata la Apple si va multumesc tuturor pentru anii in care am putut sa lucrez alaturi de voi", a spus Jobs.

El a mai spus ca si-ar dori ca Tim Cook, care a indeplinit atributii executive, sa fie numit succesorul lui. Cook a condus compania cand Jobs s-a aflat in concediu medical si a condus operatiunile zilnice ale companiei de la inceputul acestui an.

via Antena3

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif