Jump to content

Cele Mai Bune Antivirusuri Pentru Windows 7


CorinA

Recommended Posts

Daca sunteti utilizatori ai Windows 7 si doriti un antivirus cat mai eficient, iata in randurile de mai jos un top al celor mai bune antivirusuri:

virus_2_06036300.jpg

1. Microsoft Security Essentials

Potrivit sursei citate, cel mai bun antivirus pentru Windows 7, este Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials va ofera protectie in timp real, ajutandu-va sa va protejati de virusi, de spyware si de alte programe software rau intentionate. Microsoft Security Essentials este un program de la Microsoft ce se descarca gratuit, este simplu de instalat, usor de utilizat si este actualizat automat pentru a proteja computerul cu tehnologie de ultima ora.

microsoft_security_essentials_50276200.jpg

2. Kaspersky Anti-Virus 2011

Acest antivirus va ofera protectie in timp real impotriva virusilor, programelor spyware, troienilor, rootkit-urilor si botnet. Lucreaza discret, utilizand o scanare inteligenta si actualizari mici si frecvente. Protejeaza identitatea utilizatorului prin modulul Anti Phishing si prin modulul Virtual Keyboard. iChecker si iSwift asigura o scanare inteligenta, pentru a nu incarca inutil sistemul de operare.

kaspersky_anti_virus_2011_87156900.jpg

3. BitDefender Antivirus PRO 2011

BitDefender Antivirus PRO 2011 detecteaza si previne aparitia celor mai periculosi virusi si a activitatilor daunatoare, cum ar fi frauda online, programele spion si furtul online de identitate. Actualizarile sale automate o data pe ora va asigura securitatea 24/7 fara a incetini activitatea calculatorului sau fara a va intrerupe in timpul unui joc. QuickScan utilizeaza tehnologia in-the-cloud pentru a depista virusii, avand un impact minim asupra sistemului.

bitdefender_antivirus_pro_2011_46658700.jpg

4. Norton AntiVirus 2011

Norton Antivirus 2011 are capacitatea de a va proteja calculatorul impotriva celor mai noi virusi spyware, etc. Ofera o protectie rapida si permite comunicarea prin chat si email, dar si un transfer de fisiere fara nicio grija. De asemenea, beneficiaza de actualizari regulate, tehnologie SONAR 2 si nu in ultimul rand permite maparea si monitorizarea retelelor.

norton_antivirus_2011_600x231_76761400.jpg

5. McAfee AntiVirus Plus

Cu ajutorul acestui antivirus blocheaza si elimina orice amenintare in cateva milisecunde, asadar puteti fi siguri de faptul ca nu exista niciun spatiu gol in protectia calculatorului. Acesta detecteaza, blocheaza si elimina virusi, spyware, adware, rootkit-uri si bineinteles hacking. Alte elemente importante: indeparteaza datele nefolositoare de pe calculator, pentru o performanta mai buna a calculatorului, si permite la randul sau adaugarea de rating-uri paginilor web.

mcafee_antivirus_plus_20888900.jpg

6. AVG AntiVirus 2011

AVG AntiVirus 2011 ofera o protectie in timp real impotriva celor mai sofisticate amenintari ale lumii digitale. AVG Smart Scanning isi optimizeaza perioada de lucru, astfel ca atunci cand nu esti la calculator incepe sa actioneze intens, iar cand revii, isi diminueaza activitatea. De asemenea, verifica automat link-urile de pe Facebook si My Space. AVG Search-Shield plaseaza rating-uri de siguranta langa fiecare link generat de Google.

avg_antivirus_20111_77445900.JPG

7. Avast Pro Antivirus 6

Avast foloseste tehnica de virtualizare completa pentru a va spori protectia. Avast beneficiaza de un boot scanner unic, care reuseste sa curete PC-ul inainte de sistemul de operare Windows. Script Shield-ul detecteaza scripturi malware ascunse in paginile web si le impiedica sa va atace calculatorul. Detine o functie AutoSandbox pentru izolarea aplicatiilor suspicioase, astfel incat sa nu poata afecta restul sistemului de operare.

avast_pro_antivirus_6_600x221_72013500.jpg

8. ESET NOD32 Antivirus 4

ESET NOD 32 este extrem de rapid si eficient si functioneaza in background fara a va deranja in vreun fel activitatea. Pentru ca utilizeaza doar 60 MB de memorie, acesta permite economisirea de energie a bateriei, fiind o varianta foarte buna si pentru PC-urile portabile. Cu ajutorul acestuia puteti fi convinsi ca sunteti protejati impotriva unei game largi de atacuri, inclusiv web-access, protocol de filtrare, etc.

eset_nod32_antivirus_41_88576800.jpg

9. Avira AntiVir

Avira Premium est un antivirus foarte apreciat de internauti. Pune la dispozitia clientilor sai o tehnologie ce permite indepartarea si eliminarea virusilor inainte ca acestia sa ajunga la tine si computerul tau. Avira AntiVir este un software usor de utilizat si de instalat ce ofera protectie antispyware, protectie antiphishing, protectie AntiRootkit si MailGuard.

avira_2_61268400.JPG

10. Panda Antivirus Pro 2011

Panda Antivirus Pro 2011 ofera una din cele mai eficiente protectii. Instalati-l si uitati de virusi, spyware, rootkit-uri, hackeri si fraude online. Cu ajutorul sau poti chat-ui, imparti poze si video, poti face cumparaturi online si rasfoi internetul in deplina siguranta.

panda_antivirus_pro_2011_600x164_46392300.jpg

via Money.ro

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Toate programele antivirus de mai sus sunt compatibile si cu Windows XP, deci, topul poate fi valabil si pentru XP.

In legatura cu topicul, Microsoft Security Essentials nu m-a multumit indeajuns incat sa ma faca sa-l folosesc, dar asta din cauza ca este doar Antivirus, neavand si functie de Firewall.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Daca ai Windows-ul original, cred ca merita sa incerci: Microsoft Security Essentials, daca nu ai Windows-ul original dar ai ceva bani, poti achizitiona Kaspersky Anti-Virus 2011/2012 (eu am Kaspersky Internet Security 2011, si sunt foarte multumit de el). Tot din experienta mea iti spun ca pe un calculator mai vechi, nu foarte performant, BitDefender nu facea decat sa ma scoata din minti, ingreunand vizibil start-up-ul calculatorului, si nu numai.

Altfel, AVG si Avast sunt bunicele pentru niste versiuni free.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

deci e bine dak am avast?(cred ca e full) :-s

dar... am o problem la el am facut update la avast si de fiecare data cand pornesc pcul si joc cs cand mie lumea mai draga sare avastl ca cica sa fac update iar cand stau pe net imi mai apare inca unul ce sai fac? x(:surrender:

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Link to comment
Share on other sites

Avast Home ultima versiune o folosesc si sunt extrem de multumit de el. Am incercat odata AVG si nu mi-a gasit nimic desi calculatorul parca se ineca, apoi am reinstalat avastu si mi-a gasit niste musafiri nepoftiti, i-am dat afara si iar a mers bine :), deci din experienta mea cu AVG nu recomand nimanui.

Avast il folosesc de 3-4 ani sunt extrem de multumit. Vezi ca are un mod de silent/gamming mod... poate ala iti va rezolva problema.

A, si sa nu treci antivirusul pe actualizare manuala ca e bine sa-si faca singur upedate-ul cat mai des.

unledqyr.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.