alessya_georgia Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Am gasit o intrebare despre riscurile la care sunt supuse echipamentele si nu stiu cum sa raspund. Nu reprezinta risc pt echipamente: -foc -vandalism -substantiere -radiatie electromagnetica -inundatie -insecte -furt
Allina00 Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Se apropie restanta la info;))... sicer si zic ca insectele prezinta un risc, alaturi de animale...(vezi cursu' 2-date, informatie) asta pentru ca sunt 99% sigura ca esti studenta SNSPA;))) Eu as opta pentru substantiere desi nu sunt fff sigura, insa nu exista nicio definitie concreta la acest termen. Bafta!
alessya_georgia Posted September 4, 2011 Author Report Posted September 4, 2011 Se apropie restanta la info;))... sicer si zic ca insectele prezinta un risc, alaturi de animale...(vezi cursu' 2-date, informatie) asta pentru ca sunt 99% sigura ca esti studenta SNSPA;))) Eu as opta pentru substantiere desi nu sunt fff sigura, insa nu exista nicio definitie concreta la acest termen. Bafta! Da:-p, te-ai prins:). Si eu ma gandeam la substantiere pt ca am aflat ca inseamna solidificare... Insectele parca imi aminterc ca ar fi zis la un curs ca ar putea roade firele:))... Mai am niste nelamuriri la niste intrebari pe care le-am mai postat pe site si pe oricine intreb, nimeni nu stie cu certitudine... Tu ai luat?
gaby Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 La ce fel de echipamente ne referim ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
alessya_georgia Posted September 4, 2011 Author Report Posted September 4, 2011 La ce fel de echipamente ne referim ? La echipamente digitale : calculatoare , telefoane...
gaby Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 In acest caz si eu as opta tot spre: substantiere Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now