Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu cateva zile in urma am primit un nou cupon Google Adwords, in valoare de 200 RON (expira pe data de 31 octombrie 2011), pe care si de aceasta data () il voi oferi gratuit unei persoane care chiar are nevoie de el.

cuponadwords200ron.png

Voi oferi cuponul primei persoane care va posta in acest topic, precizand pentru ce site va folosi cuponul, si fiind de acord sa ofere un screenshot din contul de Adwords, prin care sa dovedeasca ca a folosit cuponul si nu l-a vandut.

P.S: Rog ca persoana interesata de acesc voucher, sa nu posteze aici, pentru a-l lua doar de dragul de a-l lua...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Imi pare rau sa te dezamagesc dar cred ca ai luat teapa ca respectivul nu a mai postat nici o imagine... Cred ca ar trebui sa ceri pe cupoanele astea (daca o sa mai pui) un anumit nr de posturi minim.

Posted

Pai, nu am vrut sa ma inscriu deocamdata in AdWords, si, m-am gandit ca decat sa vand cuponul, mai bine ajut pe cineva care are nevoie. Bineinteles, daca voi mai primi cupoane, si, voi da tot peste oameni neseriosi, probabil voi incepe sa le folosesc eu.

P.S: Pentru cine nu stie, voucherele/cupoanele sunt acordate de Google pentru atragerea de noi clienti care sa utilizeze sistemul AdWords, deci doar pentru conturi noi, nu mai vechi de 14 zile, si, pe un cont se poate folosi un singur voucher.

- doar pentru conturi noi , sau nu mai vechi de 14 zile

- 1 singur voucher / cont

Vestea buna este ca poti crea mai multe conturi (sst: keep the secret).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

P.S: Pentru cine nu stie, voucherele/cupoanele sunt acordate de Google pentru atragerea de noi clienti care sa utilizeze sistemul AdWords, deci doar pentru conturi noi, nu mai vechi de 14 zile, si, pe un cont se poate folosi un singur voucher.

- doar pentru conturi noi , sau nu mai vechi de 14 zile

- 1 singur voucher / cont

Vestea buna este ca poti crea mai multe conturi (sst: keep the secret).

Eu unu nu prea am inteles. Poti sa-ti faci cont e gratuit? Atunci isi face oricine cont si primeste un cupon si cand ii se termina creditul de pe el, respectivul poate sa-si mai faca un cont gratis si sa mai primeasca 200 de Ron? Sau cum e chestia asta? Ca as promova si eu site-ul (de pe wordpress.com) firmei care vreau sa o promovez, consignatia aia din Deva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.