Jump to content

Bitdefender Are Un Nou Logo Si O Noua Generatie De Produse De Securitate !


gaby

Recommended Posts

Bitdefender anunta finalizarea unui proces complex de rebranding, la capatul caruia a ales un nou element pentru identitatea sa vizuala, un simbol cu multiple conotatii: imaginea legendara a dragonului-lup care se gasea pe stindardele de lupta ale dacilor.

bitdefendernoullogo0914.png

Jumatate lup, jumatate sarpe, totemul ii proteja pe daci in timpul razboaielor, fiind astfel asociat cu ideea de invincibilitate. In interpretarea moderna semnificatia brandului este completata de atributul inteligentei superioare, devenind astfel relevanta in contextul societatii digitale. Totodata, dragonul-lup accentueaza originea romaneasca a brandului.

In paralel cu schimbarea logo-ului, Bitdefender a prezentat o noua generatie de produse de securitate, Total Security 2012.

Bitdefender Total Security 2012 a fost creat special pentru a veni in intampinarea utilizatorilor care au nevoie de o protectie continua a datelor, fara ca activitatea sa le fie perturbata de solutia de securitate. Bitdefender Total Security 2012 este cel mai avansat produs defensiv din punct de vedere al eficientei utilizarii resurselor computerului pe care ruleaza.

bitdefendernew.png

Noua versiune ofera functionalitati noi, printre care protectie la navigarea in retelele de socializare, modul Autopilot si functia Scan Dispatcher (care mentine performanta sistemului la un nivel ridicat, scanand fisierele doar atunci cand procesarea datelor este minima sau sistemul are activitate foarte redusa).

In modul Autopilot, produsul va lua automat deciziile optime de securitate, fara a avea nevoie de niciun fel de interventie din partea utilizatorilor. Nicio alerta nu va mai fi generata din partea produsului, nicio configurare nu va mai trebui modificata dupa ce

Bitdefender a fost instalat. Este important de mentionat ca, in cazul in care utilizatorii vor dori sa ia singuri anumite decizii legate de securitate, vor putea accesa cu usurinta tabloul de comanda.

Noua functie de protectie in retelele de socializare filtreaza si blocheaza amenintarile specifice care circula pe aceste platforme. Bitdefender scaneaza linkurile primite pe Facebook, monitorizeaza si face recomandari cu privire la setarile de confidentialitate.

Functia Scan Dispatcher ruleaza sarcini de scanare utilizand algoritmi ce identifica perioadele in care incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului.

via TehnoPol

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.