Andrei Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Va salut. Numele meu este Andrei si am 19 ani, student. In prezent sunt interesat cam de tot ce tine de PC-IT-WEB. Ma pricep la multe lucruri (zic eu). Aici nu am intrat de dragul de a intra, am intrat ca sa fiu ajutat si sa ofer ajutor la randul meu. Sper sa ne intelegem bine, sa incep sa ma "familiarizez" si eu cu treburile pe aici si sa ne apucam serios de treaba. Pentru mai multe detalii despre mine, discutii, etc, puteti adauga id meu de la profil. Multumesc. Andrei. 1 1 Andrei.
+alex008 Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Salut! Bine ai venit :welcomeez8:
+PAUL-XX Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 DA ! Bun venit printre cei vii ! da carei faza cu "si sa ne apucam serios de treaba." ? aici nu lucram pe bani si o facem de placere,treaba serioasa se observa mai ales datoritoa tuturor tutorialelor scrie si in fiecare zi se gaseste cate ceva de facut! Bun venit'n echipa ! Ai grija cum conduci !
+hedmasster Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Bine ai venit ! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Salut Andrei, si bine ai venit pe la noi ! La ce facultate esti ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts