Jump to content

Facebook Amana Pentru 2012 Listarea La Bursa !


gaby

Recommended Posts

Cel mai mare site de socializare din momentul de fata, Facebook, a amanat mult-asteptata listare la bursa pentru sfarsitul anului viitor, au declarat surse apropiate companiei, care valoreaza, potrivit celor mai recente plasamente private de actiuni, peste 66,5 miliarde de dolari.

facebook.png

Oferta publica initiala, care are potentialul sa devina una dintre cele maimari din istorie, era pana acum asteptata sa aiba loc pana in aprilie 2012, iar unele zvonuri sugerau chiar ca ar putea fi derulata inca din acest an.

Cu toate acestea, surse apropiate companiei au afirmat ca Mark Zuckerberg, fondator si director general al Facebook, vrea sa astepte pana in septembrie 2012 sau chiar mai tarziu, pentru a determina angajatii sa se concentreze pe dezvoltarea produselor, si nu pe banii pe care i-ar putea incasa.

Alte companii noi de succes din online, precum Groupon si Zynga, au amanat ofertele publice initiale din cauza conditiilor dificile din ultimul timp de pe pietele financiare; Insa planurile Facebook sunt stabilite in functie de agenda interna, au afirmat surse apropiate companiei.

logo.png

Peter Thiel, unul dintre cei mai importanti actionari ai Facebook, a declarat ca, in general, este bine ca firmele din domeniul tehnologiei sa amane ofertele publice initiale cat mai mult posibil. El a dat ca exemplu Google, care s-a listat abia dupa 6 ani de activitate, dupa ce s-a asigurat ca a castigat pozitia dominanta ca motor de cautare pe internet.

O sursa apropiata Facebook a declarat ca veniturile companiei sunt apropiate de doua miliarde de dolari pe an.

via TehnoPol

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.