Jump to content

Robotei / Robotzi - Toate Episoadele Sezonul 2

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca cei de la Creative Monkeyz si Robotzii s-au intors din vacanta, si, asa cum au promis, un nou episod ce deschide sezonul 2 al serialului animat ce ii are ca protagonisti pe MO - Robotul cu burta, ruginit pentru ca bea si F.O.C.A - Fabricat original cu aluminiu, am decis sa creez un topic separat, ce va include episoadele din sezonul 2:

Asadar, primul episod:

RObotzi S02 Ep1 Onomastica:

http://www.youtube.com/watch?v=lYofVt4WgkA

P.S: Pentru toate episoadele sezonului 1 vizitati:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Gaby, te rog nu mai pune clipurile de la robotzii de pe youtube deoarece grupul a anuntat ca si-a sters contul de pe youtube si nu le mai urca deoarece sunt o gramada de persoane hoate care le reuploadeaza si fac vizualizari fara sa merite, asa ca pune mai bine linkul catre site-ul oficial.

• 2 weeks later...
Posted

Cei de la CreativeMonkeyz nu si-au sters contul, iar filmuletele uploadate pana in momentul in care s-au suparat au fost facute private. Nu inteleg, ce castiga cei care fac vizualizari ? YouTube-ul te plateste la un anumit numar de vizionari ?

Eu m-am gandit ca atata timp cat exista episoadele si pe YouTube sa le pun si aici, pentru a evita atata fataiala, dar na, haide sa incercam si altfel :D:

RObotzi S02 Ep2 Licurici:

robotzilicurici.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

De craciun sa-sa doar pomul trb. sa fie aprins asa ca au facut lumii un bine :))

hedmasster de fiecare data cand ma uit la avatarul tau ma trezesc ca dau si eu din cap :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.