Jump to content

Coduri Deus Ex: Human Revolution - Cheat Codes

Recommended Posts

Posted

Pentru cei carora le place sa triseze si se afla in cautare de coduri pentru Deus EX: Human Revolution, sau pentru persoanele care pur si simplu nu pot trece peste o misiune a jocului si doresc sa incerce niste coduri, pun la dispozitie mai jos doua trainere functionale care sper sa va ajute:

deus-ex-human-revolution.png

Download Deus EX: Human Revolution Trainer +11: :link:

Download Deus EX: Human Revolution Trainer for +5: :link:

Instructiuni:

Dupa ce ati descarcat trainer-ul il dezarhivati, il rulati, dupa care intrati in joc, urmand ca ulterior sa folositi tastele corespunzatoare efectului dorit, prezente mai jos, cat si in arhiva:

NumPad1 - unlimited ammo/detonate

NumPad2 - no reload

NumPad3 - unlimited health

NumPad+ - max power+100

NumPad4 - 1hit kill

NumPad5 - add xxx xp (0-999)

NumPad6 - add xxxx credits (0-9999)

NumPad7 - xx praxis points (0-99)

NumPad8 - unlimited stamina

NumPad9 - unlimited battery power

NumPad0 - no hacklimit (time to expire)

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 8 months later...
Posted

Un joc foarte bun. Grafica (dupa mine este una foarte buna), story-ul e unu bun si complex. In timpul discutiilor cu toti cetatetii oraselor, deoarece poti vorbi cu absolut toata lumea... mai putin cu cei morti sau adormiti sau morti de beti :)) poti sa alegi diferite variante de rasuns si poti sa aflii diverse detalii despre poveste. Un joc nemaipomenit as zice.

Din pacate m-am blocat la boss-ul 3, pe la nivelul 14 (parca). A trecut cineva de el? daca da spuneti-mi cum, ca ma tot omoara. Nu prea vreau sa trisez cu coduri..

Scuze ca, comentez aici dar n-am stiut ce topic sa aleg

• Moderators
Posted

Bubuie-i fata cu grenade. Trebuie sa-l faci la un moment dat. Foarte frumos jocul. L-am jucat pe hard pana la ultimul boss. Unde n-am mai putut (facusem alegerea cu.. um.. nu mai zic..ca-i spoiler).

Posted

Man, dupa ce trage ala ca nebunu cu chestii in tine, dute in dreapta in colt (cred) si e pe acolo.. nush daca nu tre sa stai sa traga el cu ceva sa sparga zidu.. nush sigur, am jucat demult.

Cauta pe youtube..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Man, dupa ce trage ala ca nebunu cu chestii in tine, dute in dreapta in colt (cred) si e pe acolo.. nush daca nu tre sa stai sa traga el cu ceva sa sparga zidu.. nush sigur, am jucat demult.

Cauta pe youtube..

N-am gasit si n-am reusit nimic :(

sunt la bossu asta

Posted (edited)

Merci pt ajutor :) am reusit sa-l bat... nu stiu cum... m-am invartit putin pe aclo, m-am ascuns dupa un zid si cand a fost aprope sa dea coltu mi-a dat el cateva grenade slabe si eu niste headshooturi si a fost gata... nu stiu cum.. am avut noroc.

Later edit:

Am terminat jocul... o poveste foarte buna, gameley foarte bun, arhitectura de nivel nu seamana intre nivele si muzica nemapomenita. Un joc nemaipomenit pe acre il recomand oricui. De fiecare data cand il joci ti se va parea un alt joc deoarece poti schimba prin decizile luate desfasurarea actiunii. Sigurl lucru care am de reprosat e ca se termina.

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.