Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la AMD au anuntat in sfarsit o data oficiala finala de lansare pentru procesoarele ce folosesc arhitectura Bulldozer, modelele Zambezi destinate platformelor desktop urmand sa apara pe data de: 12 octombrie 2011. Pe langa aceasta, aflat ca preturile vor fi sub asteptari, ceea ce ar indica si performante mai slabe decat ne-am fi dorit.

amd.pngamdzambezilist.gif

Dupa cum vedeti in tabelul afisat mai sus, initial ar trebui sa fie introduse 6 astfel de CPU-uri: modelul de varf, FX-8150, octo core cu frecventa de 3.6 GHz, va costa numai 245 $; modelul inferior, FX-8120, octo core la 3.1 GHz va fi 205 $; iar hexa core-ul FX-6100 cu o frecventa de 3.3 GHz, va avea pretul de 175 $.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

Posted

Sunt eu chior si nu vad preturile ? ?

Eu nu tin minte ca AMD sa fi avut vreodata produse scumpe.

Poate nu tin eu bine minte dar la dual core AMD se descurca mai bine decat intel, amd fiind mai ieftin.

Posted

Sunt eu chior si nu vad preturile ? ?

O sa iti raspund la intrebare cu un citat din primul post:

modelul de varf, FX-8150, octo core cu frecventa de 3.6 GHz, va costa numai 245 $; modelul inferior, FX-8120, octo core la 3.1 GHz va fi 205 $; iar hexa core-ul FX-6100 cu o frecventa de 3.3 GHz, va avea pretul de 175 $.

nuuu, amd rulz la 1 core, dar un i3/i5/i7 de la intel e superior unui quadcore de la amd cu aceasi frecventa :P

Pe langa asta, noile procesoarele FX de la AMD au dezamagit (lucru ce era de asteptat, din pacate) in ceea ce priveste nivelul de performanta in comparatie cu seria putin mai veche de procesoare, i, de la Intel.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, dar majoritatea cumparatorile n-au habar la ce sa se uite cand achizitioneaza un procesor.Aproape toti se orienteaza doar dupa frecvente, asa ca nu prea cred ca o sa duca amd lipsa de cumparatori :)

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.