Jump to content

Vechea Interfata Adsense Se Va Retrage In Curand !

Recommended Posts

Posted

Astazi, am primit un mail din partea celor de la Google Adsense, pe care l-am considerat interesant, si care suna cam asa:

"De cand am lansat noua interfata AdSense pentru toti editorii, ne-am straduit sa imbunatatim si sa oferim compatibilitate pentru noua versiune. Ca atare, va scriem pentru a va informa ca in curand vom retrage vechea interfata AdSense si vom solicita tuturor editorilor sa utilizeze versiunea noua.

Daca nu ati trecut inca la noua interfata, va recomandam sa faceti acest lucru cat mai repede pentru a va familiariza cu aspectul actualizat si cu noile functii. Pentru a face acest lucru, conectati-va si faceti clic pe linkul „incercati noua interfata AdSense” din coltul din partea de sus al contului. Suntem constienti ca perioada de adaptare poate dura un timp, astfel ca veti putea in continuare sa treceti de la o versiune la alta a interfetei pe parcursul saptamanilor ce urmeaza. Veti primi o alta notificare in cont pe masura ce se apropie data la care aceasta optiune nu va mai fi disponibila.

nouainterfataadsense.png

Va reamintim ca noua interfata AdSense ofera informatii suplimentare sub forma de grafice si rapoarte detaliate, noi comenzi de blocare a anunturilor si eficienta sporita cu ajutorul unei modificari de ordin vizual. Am adaugat multe dintre functiile care au fost solicitate cel mai frecvent, printre care se numara posibilitatea de a crea rapoarte programate si de a vedea canale in fila Pagina principala. Puteti gasi informatii detaliate in Centrul de ajutor dedicat noii interfete (http://www.google.com/adsense/support/as/).

Odata cu aceasta tranzitie, ne vom putea axa pe furnizarea mai rapida de functii noi si imbunatatite in noua interfata. Va multumim pentru sustinere, rabdare si cooperare."

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.