Jump to content

Windows 7 Devanseaza Xp-Ul

gaby

Recommended Posts

Cei de la Stat Counter au realizat o statistica privind ponderea sistemelor de operare in randul utilizatorilor, Windows 7 reusind in sfarsit sa-l depaseasca, la aproximativ doi ani de la lansare, pe batranul Windows XP, vechi de 10 ani. Astfel, Windows 7 a ajuns pe 41.64% dintre PC-uri, in timp ce Windowx XP a ramas cu o cota de 37.2%.

xpw7.png

Despre Windows Vista, cea mai mare ratare a celor de la Microsoft din ultimii ani, cei de la Stat Counter ne spun ca inca exista pe 11.73% dintre calculatoare, in timp ce MAC OS X se multumeste cu aproape 7% din piata sistemelor de operare, nereprezentand o amenintare pentru Windows, cel putin deocamdata.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Vista se gaseste deobicei pe calculatoarele scolilor, altor institutii si a companiilor. Ma indoiesc ca prea multi utilizatori obisnuiti folosesc vista deoarece (daca nu gresesc) cerintele de sistem in comparatie cu xp se dubleaza fara vreun motiv anume. Poate numai cei care si l-au cumparat original inca il mai folosesc. Cat despre xp, va ramane zic eu pentru multa vreme cel mai longeviv sistem de operare, nici care nu va rezista atata timp. Iata ca la 2-3 ani (habar nu am cati :)) ) dupa scoterea pe piata a windows 7, scot si windows 8.

Vorba lui alex,Mai degraba multe companii private si de stat au pc uri mai nou care au Windows 7 ! Eu am sistemul ca nu merge decat Linux si Windows XP ! La Vista ramane blokat incarcand Desktopul cand da sa intre dupa instalare, si pe Windows 7 la fel numai ca nu se mai incarca nimik,e neagra imaginea !Deci in situatia mea multi sunt care au asfel de sistem si deci mie sa nu imi zica ca au depasit ei WIN XP ca nu are sa o faca in veci acasa la utilizatori.am fost in vacanta in Suceava,alti au si Pentium 2-3 si tot pe XP functioneaza ! Conluzia ramane aceiasi: Windows XP TRAIESTE PESTE TOT !

macOS e competitor pt windows7? Stiam ca poate rula doar pe hardware specific, folosit de Apple.

de ex, daca ai procesor AMD nu vei rula MacOS niciodata...

Windows7 e superb in comparatie cu windowsXP(in opinia mea) si ca design si functionalitate. Insa ca orice pordus microsoft, are cerinte net superioare cerintelor pt XP.

App, la mine la faculta toate compurile au vista :((

love is a verb
Love is a doing word

Eu inca folosesc Xp, nu pentru ca nu am cerintele necesare cerute de W7, ci pentru ca m-am obisnuit cu el. Mi se pare mult mai usor de folosit si de asemeanea imi plac designurile simple =3.

Atata timp cat programele/driverele necesare mie functioneaza perfect pe Xp, sunt multumit :D.

Totusi, daca ar fi sa schimb as merge pe 7, dar presupun ca mi-ar lua o vreme sa ma obisnuiesc.

fWy1P.gif