Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut acest tutorial mai mult pentru membrul forumului nostru Hell_Spawn care mi s-a plans, ca lui nu ii merge sa puna poze pe forum, dar cred ca nu ii va folosii numai lui asa ca sa trecem la treaba.

Prima modalitate:(nu ti-as recomada-o, deoarece nu este spatiu nelimitat) - in josul tabelului in care scri mesajul daca te uiti este o mica fereastra pentru atasamente (vezi poza de mai jos), tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul Browse si sa alegi poza, sau orice alt fisier din calculatorul tau, dupa care sa dai Add This Attachement, iti va uploada poza sau fisierul dorit pe forum, dar vezi ca aici ai un spatiu Global Space Left: 48.83mb care cu cat atasezi mai multe fisiere sau poze scade pana ajunge la 0mb si atunci nu mai poti folosii aceasta optiune.

92571736bl1.png

A doua modalitate:(cea mai recomandata) - gasesti niste site-uri care sa hosteze poze, spre exemplu http://www.imageshack.us sau http://www.imagehost.ro .Intri pe site, si ai tot asa un buton Browse, apesi pe el alegi poza din calculatorul tau si apoi ii dai upload, iti va genera niste coduri si pagina va arata asa:

31935406bl6.jpg

Din acele coduri, daca poza pe care vrei sa o pui este mare il alegi pe cel din dreptul Thumbnail For Forums (1)(Mare atentie nu alegeti Thumbnail For Websites, deoarece poza nu va aparea codul Html pe acest forum fiind dezactivat), adica cel de aici:

78862595of4.jpg

Daca poza este mica, atunci puteti alege codul din dreptul Hotlink For Forums (1), adica cel incercuit de mine pe poza de mai jos:

96876392zb4.jpg

In cazul in care folositi Imagehost.ro, procedati la fel numai ca in dreptul codului in loc de Hotlink For Forums (1), va scrie BBCode, iar in loc de Thumbnail For Forums (1), va scrie Picture Thumbnail.

Succes :-h , acum sper sa nu mai fie probleme de acest gen. ;)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

cum sa nu mearga :)) . www.imgplace.com si daca nu merge acolo www.imageshack.us ! :P

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 5 months later...
Posted

Gaby ! Nu neaparat numai Imageshack.us este cel mai recomandat .

Am inteles ca daca pe site sunt foarte mullti vizitatori/unploaderi .. Iti strica poza ce o UNPLODEZI . Nu mi-sa intamplat dar asa mi-a spus un tovarashi care m-a intrebat un site de a incarca imagini . I-am spus Imageshack si el mi-a spus ce v-am zis eu voua mai sus :P

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Gaby ! Nu neaparat numai Imageshack.us este cel mai recomandat .

Am inteles ca daca pe site sunt foarte mullti vizitatori/unploaderi .. Iti strica poza ce o UNPLODEZI . Nu mi-sa intamplat dar asa mi-a spus un tovarashi care m-a intrebat un site de a incarca imagini . I-am spus Imageshack si el mi-a spus ce v-am zis  eu voua mai sus :P

Cine tia zis tia zis gresit ...eu nu am auzit ca sa plans cineva dee imageshack ...eu il folosesc de 2 ani si merge struna nu face nimeni nimic cu imaginile tale!

Posted

Si eu foloseam o data Imageshack dar nu mai folosesc.

o problema este : cand vrei sa vizualizezi o imagine mi se pare ca sta ceva mai mult sa incarce pagina si ma enerveaza asta

Reactiaclientului
website-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.

Posted

Cine tia zis tia zis gresit ...eu nu am auzit ca sa plans cineva dee imageshack ...eu il folosesc de 2 ani si merge struna nu face nimeni nimic cu imaginile tale!

Eu nu am spus ca sigur 100% sa intamplat asa poate omul era beat :)) sau ceva de genu :)) !

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.