Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unii dintre noii proprietari ai smartphone-ului lansat recent de Apple, iPhone 4S, se plang ca ecranul dispozitivului prezinta o tenta puternica spre galben. Cumparatorii nemultumiti au dat glas nemultumirii lor pe nenumarate forumuri, inclusiv pe cel al Apple:

"Modelul negru de 64GB are un ecran hidos de galben (arata mai urat decat 3G-ul vechi de trei ani al sotiei)", "Tocmai am comparat iPhone-ul 4 negru cu iPhone 4S si pot vedea o diferenta FOARTE usor de notat. Sunt foarte suparat acum!", sau "Comparativ cu iPhone-ul meu 4, iPhone 4S si-a distrus imaginea cu aceasta tenta spre galben si contrastul mai scazut." sunt doar cateva din plangerile noilor proprietari de iPhone 4S.

iphone4slogo.png

Se pare ca problema ecranului ingalbenit predomina in cazul versiunii pe negru a iPhone 4S:

"Am observat acest lucru aproape imediat la versiunea mea neagra de iPhone 4S; comparativ cu iPhone 4 ecranul pare spalacit si galben... Ma enerveaza de de fiecare data cand il folosesc si vad alb care nu este alb, iar albastrul arata mai degraba verde", spune unul din utilizatori pe site-ul Apple, postand si o fotografie comparativa:

iphone4s10210828.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.