Jump to content

Reteaua Emag 3 Fraudata Prin Roboteii Ce Raspund Automat (Challenge Boot)

gaby

Recommended Posts

Toti cei ce au jucat Conquiztador (jocul de cultura generala) cred ca stiu despre problemele de securitate pe care acesta le avea/are. Este vorba despre roboteii virtuali creati de cativa pasionati ai jocului, cu siguranta buni programatori, ce si-au propus sa castige premiile acestui joc intr-un mod fraudulos. Practic, acesti robotei isi construiau o baza de date cu raspunsuri si le foloseau automat atunci cand stiau raspunsul la o intrebare.

logoemag2.png

Ei bine, se pare ca cei de la eMag nu au tinut cont de acesti robotei, si au propus o campanie foarte interesanta, cu premii in valoare de peste 100.000 €, unul dintre cele mai mari premii cash oferite in Romania pana in momentul defata. Acestia au inventat un mic concurs de provocare a altor participant, prin intermediul caruia se acumuleaza puncte din raspunsurile corecte date la intrebari. Problema este ca sistemul este destul de prost gandit, iar cineva si-a gasit putin timp pentru a construi un sistem scris in Python care se comporta foarte asemanator cu robotii facuti pentru Conquiztador in urma cu cativa ani. Robotelul pentru Emag provoaca automat alti jucatori, iar daca are raspunsul la intrebare in baza de date, raspunde automat. In caz contrar memoreaza raspunsul si intrebarea aferenta pentru o folosire ulterioara.

Autorul acestui robotel este ascuns sub pseudonimul tdxev, si sustine ca a reusit sa stranga 19.000 de credite intr-o singura zi:

robotelemag.png

Robotelul este disponibil gratuit aici: :link: iar mai multe detalii despre acesta puteti gasi aici: :link:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Nu, nu asta este ideea. Ceea ce am vrut sa expun este de fapt problema pe care o au/au avut-o cei de la eMag, pentru ca consider ca nu e chiar moral ca unii sa castige nu stiu cate mii de puncte pe nedrept. Robotelul in cauza deja nu mai functioneaza, din spusele creatorului acestuia:

Dap deja nu mai merge au facut 2 schimbari azi..vad ca au adaugat un parametru post "key" cred ca este vorba de un token.
O sa pun noua versiune la vip[/code]

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif