Jump to content

Recommended Posts

Posted

220px-Geocaching.svg.png

Aseara am vazut un reportaj intereseant la TV legat de un fel de turism numit geocashing.

Jocul consta in a gasi cutii cu "comori" care sunt ascunse la anumite coordonate de GPS. Totul este tinut pe siteul www.geocaching.com , unde trebuie sa va faceti un cont pentru a vedea latitudinea si longitudinea la care se afla o astfel de cutie.

Acum vine si intrebarea normala: “De ce as cauta astfel de ‘comori’?”.Raspunsul variaza de la o persoana la alta. Unora le place pur si simplu ideea de a cauta o comoara, de a vedea ce contine si a lua un mic obiect drept amintire. Pentru altii este dorinta de a rezolva un mister - pentru ca geocacheurile pot fi si de acest fel: obtii tot felul de indicii pe parcusul aventurii, care te pot duce la ‘destinatie’ daca le interpretezi corect. Nu in ultimul rand (poate chiar cel mai important) cautarile acestea te duc in locuri deosebite, de multe ori mai putin turistice, dar cu un farmec aparte.

Pentru mai multe informatii consultati site-urile de specialitate.

Posted

Interesant. Stiu ca era si mai demult un astfel de concurs, pe AXN daca imi aduc bine aminte, concurentii trebuind sa gaseasca niste cutii (in fiecare cutie gasita aflandu-se indiciul catre urmatoarea) ascunse in anumite locatii in lume, iar in ultima cutie se gasea o anumita suma de bani.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ceva in genul in care zici tu e si the amazing world sau parca asa se numea. Trebuiau sa treaca de niste pribe dupa care gaseau in cutii sau la diverse persoane indiciul catre celalta misiune si in finalul etapei ultimul care ajungea la prezentator era eliminat si la finalul competitiei castigau parca 100.000 de dolari

Posted

Daca mai stii numele spune-mi si mie sa ma uitat numai daca se poate sa aibe si subtitrare de preferat romana dar e buna si engleza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.