Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la Volition au publicat cerintele de sistem minime si recomandate pentru Saints Row: The Third. Asadar, pentru a rula jocul cu detaliile la maxim avem nevoie de minmim un procesor dual core, 4 GB RAM si o placa video cu pixel shader 4.0.

saintsrowthethirdnamelo.png

Minimum system requirements:

Processor: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) or higher

Memory: 2GB System RAM or more

Graphics: 320MB Video RAM GPU w/ Shader Model 3.0 support

NVIDIA GeForce 8800 series or better

ATI Radeon HD3800 series or better

DirectX: 9.0c

Hard Drive: 10GB

Sound: 100 per cent DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound

Recommended system requirements:

Processor: Any Quad Core Processor (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0+ Dual Core CPU

Memory: 4GB System RAM or more

Graphics: 1GB Video RAM GPU w/ Shader Model 4.0 support

NVIDIA GeForce GTX 400 series or better

ATI Radeon HD5000 series or better

DirectX: DirectX 11

Hard Drive: 10 GB

Sound: 100 per cent DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound

Co-op play:

NVIDIA GeForce 8800 cards require 640MB of Video RAM

ATI Radeon HD3800 cards require 1GB of Video RAM

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...

Posted

multumescv mult din tot sufletul si chiar e misto ptr ca are melodii alese si sunt ok.eu caut o melodie si cred ca e doar e al jokului melodia respectivas,mie imi place la nebunie fundalul dar si cuvintele si nu dau peste ea,de 2 zile am luat niste liste de melodii de las jok si nam avut sanse deacea am apelat la voi.dar vad ca nu dau peste melodiile jokului,nu celor de la radioul din jok.considerati ca ati gasi o lista?

• 7 months later...
Posted

Am terminat si eu jocul... sau asa ceva :)) am terminat 69% (ati citit bine :)) ) am terminat ultima misiune si mai am cele mici.

Am zis ca e un joc ma realist un pic, dar e cam sarit de pe fix (in sensul bun) . E un joc care il recomand.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.