Jump to content

5 Noiembrie Ziua Distrugerii Facebook


alex008

Recommended Posts

"Facebook este în pericol. Anonymous, un grup de hackeri format din impatimiti ai jocurilor pe calculator, anunţa în luna august faptul că pe data de 5 noiembrie vor încerca, pentru a doua oara, desfiinţarea companiei lui Mark Zuckerberg . Au mai incercat o data si nu le-a iesit.

Anonymous a fost constituit de utilizatorii site-ului 4Chan, specializat pe hackeri şi împătimiţii jocurilor pe calculator si este susţinut în tentativele sale şi de o altă grupare de hackeri cunoscut sub numele de LulzSec. Cele două grupari s-au aliat în încercarea de a ataca organizaţii guvernamentale şi corporaţii din întreaga lume şi au devenit celebri după ce au atacat cu succes mai multe ţinte, printre care site-ul RIIA (Recording Industry Association of America), cel al Bisericii Scientologice, MasterCard, Sony Playstation, Poliţiei Spaniole şi FMI. De asemenea, hackerii au publicat documente compromiţătoare privind operaţiuni “dubioase” ale Bank of America, lucru pe care vor sa il faca si referit la Facebook motivand ca reteaua de socializare vinde informaţii despre utilizatorii săi agenţiilor guvernamentale.

Pentru a preveni astfel de atacuri, Facebook l-a angajat în luna iulie pe cel mai celebru hacker din lume, George Hotz (GeoHot), cunoscut pentru deblocarea iPhone şi a consolei PlayStation3. Mai mult, administratorii reţelei au anunţat că utilizatorii care descoperă erori sau încălcări ale protocoalelor de securitate vor primi o recompensă în valoare de 500 de dolari."

http://www.youtube.com/watch?v=TL7-4n6Jd0w

Le va iesi atacul? Sau nu? Ce parere aveti? Cum ar arata lumea fara facebook? Cati vor face atac de cord cand vor deschide pagina si vor fi intampinati de un mesaj de eroare?

Link to comment
Share on other sites

Le va iesi atacul? Sau nu? Ce parere aveti?

Sunt sceptic in aceasta privinta. De ce au trebuit sa anunte dinainte ca vor incerca sa "sparga" Facebook-ul ? Mi se pare ceva de genul: "lauda de sine nu miroase a bine".

Chiar daca sa zicem ca vor reusi sa hack-uiasca reteaua de socializare, aceasta cred va fi pusa pe picioare destul de repede.

Cum ar arata lumea fara facebook?

Lumea fara Facebook ar fi un dezastru, cel putin pentru pustii si pustoaicele (frumu$ica cu tal3nt si bo$$ de boss mafiot) obsedati de aceasta retea de socializare.

Cati vor face atac de cord cand vor deschide pagina si vor fi intampinati de un mesaj de eroare?

Dupa parerea mea, majoritatea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.