Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred ca toata lumea care cunoaste reteaua de socializare Facebook, stie cate ceva si despre evolutia acesteia la nivel global, si integrarea acesteia in mai toate locuintele de pe planeta. Ei bine, cred ca este interesant de stiut cum a evoluat aceasta retea de socializare strict in Romania :ro:, asadar, voi prezenta mai jos un infografic creat de catre cei de la Social Network Strategy, ce cuprinde informatii interesante despre acest subiect:

infograficfacebook.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Este, de ceva vreme, si, chiar vorbesc serios. Totusi aceasta "tarie" se datoreaza pustilor care pun tot felul de intrebari "interesante" care totusi, au cautare. Cum ? Nu ma credeti pe cuvant ? Atunci, iata o dovada din cele cateva zeci de mii:

tpufemeiamputate.png

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

am ceva activitate pe site-ul ala (cam 20-30 de intrebari si 750 de raspunsuri) :) dar nu ma aseptam sa fie asa bine situat :)... ai dreptate au unii niste intrebari puse la misto/nestiinta criminale =)) mai dau uneori si eu raspunsuri la misto

Posted

am ceva activitate pe site-ul ala (cam 20-30 de intrebari si 750 de raspunsuri) :) dar nu ma aseptam sa fie asa bine situat :)... ai dreptate au unii niste intrebari puse la misto/nestiinta criminale =)) mai dau uneori si eu raspunsuri la misto

eu il folosesc pentru a primi backlink.

Posted

Da :D ? Fa si tu reclama la forum, te platesc ! :))

eu il folosesc pentru a primi backlink.

Se mai pot posta link-uri ? Stiu ca parca nu mai permiteau postarea link-urilor externe :-?.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Interesant. Totusi, dupa cum ma asteptam, este pus pe link:

<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.musicislife.ro/voxis-i-just-wanna-videoclip.html">http://www.musicislife.ro/voxis-i-just-wanna-videoclip.h tml</a>

Asta inseamna ca in SEO nu ajuta foarte mult, dar, in functie de subiect, cred ca poti obtine un trafic frumos postand un link pe TPU.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.