Jump to content

Google Music Store, Lansat Oficial !


gaby

Recommended Posts

Google a prezentat oficial mult aniticipatul sau magazin digital de muzica (Google Music Store), deschizand astfel un nou front in batalia cu Apple (iTunes) in ceea ce priveste furnizarea de servicii pentru dispozitivele mobile. Pentru moment, serviciul Google Music este disponibil doar in Statele Unite, si este oferit gratuit. Serviciul are un magazin online pentru muzica, o noua aplicatie muzicala pentru telefoane si tablete ce utilizeaza Android 2.2 si un player web.

google-music-store-lansat-oficial-rivalul-itunes-este-disponibil-gratuit-i-deocamdata-doar-in-sua-116597.jpg

Fisierele muzicale vor costa 0,69, 0,99 sau 1,29 dolari, unele dintre ele putand fi achizitionate gratuit. Deasemenea, melodiile sunt descarcate automat intr-un locker online al utilizatorului, dupa care acestea vor putea fi accesate de pe orice browser, pentru desktop PC sau mobil, inclusiv browser-ul Safari, dezvoltat de Apple.

Utilizatorii retelei de socializare Google+ vor putea partaja cu prietenii lor piesele achizitionate, insa ele vor putea fi ascultate o singura data de fiecare contact al unui utilizator.

Cu ajutorul Music Manager, peste 20.000 de melodii de pe player-ul personal al utilizatorului pot fi stocate in spatiul virtual, cu optiunea de a adauga automat noi melodii.

Pe music.google.com se regaseste un magazin in genul iTunes, cu fotografii, promotii si recomandari personalizate – bazate pe colectia muzicala a fiecaruia. Pentru identificarea melodiilor preferate ale utilizatorului este folosita tehnologia Instant Mix, care creeaza profilul fiecarui cantec.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.