Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, stiu ca nici nu a fost lansat, dar am o problema destul de enervanta..

El merge foarte bine, nu am ce comenta momentan. Dar am o problema: Nu imi vede modemul 3G.

Modemul este un Huawei E173. Am instalat driverul, si in momentul in care merg in tools-> Choose device nu imi apare nici un device(normal trebuia sa scrie e173 acolo).

Are cineva vreo idee? Cum as putea sal fac sa mearga in windows 8? (prin analogie, ar fi ca si cum ar merge in XP dar nu in 7...).

Poate stie cineva vreo metoda de a-l face sa mearga fara acel software oferit de Huawei?

P.S. Cand am incercat sa il fac sa mearga in linux, aveam aceasi problema. Si trebuia folosit un program( USB ModeSwitch) care nsuh exact ce facea.. Nu monta partitia respectiva si trata USBul ca si modem.. Poate acelasi lucru trebuie si aici, insa numi dau seama cum :-?

Mentionez ca vreau windows8 deoarece este singuru sistem de operare ce lam gasit care e foarte bine adaptat pentru o tableta.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

El merge foarte bine, nu am ce comenta momentan. Dar am o problema: Nu imi vede modemul 3G.

Modemul este un Huawei E173. Am instalat driverul, si in momentul in care merg in tools-> Choose device nu imi apare nici un device(normal trebuia sa scrie e173 acolo).

Are cineva vreo idee? Cum as putea sal fac sa mearga in windows 8? (prin analogie, ar fi ca si cum ar merge in XP dar nu in 7...).

Stiu ca mai citisem o astfel de problema in trecut, nu mai stiu exact unde, problema fiind de incompatibilitate intre driver si sistem de operare (Vista sau 7, nu mai stiu ce avea). Tipul respectiv i-a contactat pe cei de la RDS de unde avea modemul, iar cei de acolo i-au spus sa instaleze un sistem de operare cu care este compatibil driver-ul :|. Dupa ceva vreme a aparut driver-ul pentru Vista si 7.

Poate stie cineva vreo metoda de a-l face sa mearga fara acel software oferit de Huawei?

Nu cred ca merge :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 5 months later...
Posted

Cu modemul de la digi credeti ca v-oi intampina vre-o problema ?:D

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Pai ala e modemu de la digi (paremise ca ei au 2 variante.. da ambele is de la huawei).

In fine, intre timp a aparut Consumer Preview si merge :P no problem.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.