Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere faptul ca Batman Arkham City a aparut de aproape o luna pe Xbox 360, cei de la Warner Bros abia acum au inceput sa-si faca griji in privinta problemelor cu salvarile. Se pare ca unii posesori ai lui Batman Arkham City au trait o experienta amara: le dispar salvarile ! Astfel, producatorii jocului par sa se fi trezit din letargie postand un mesaj pe forumurile lor, in care cer detalii de la jucatorii ce s-au izbit de aceasta problema. Criteriile anchetei sunt modelul consolei Xbox 360, unitatea de stocare aleasa pentru salvare (HDD, card de memorie, stick USB) versiunea de software a consolei, daca participati sau nu la beta-ul viitoarei actualizari si daca fisierele au disparut inainte sau dupa instalarea de DLC-uri.

batmanarkhamcitylogo.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...

Posted

Eu l-am jucat si inca il mai joc, si vreau sa iti spun ca imi merge perfect, neavand nicio problema cu salvarile. Asadar, cel mai probabil problema vine din partea versiunii de joc pe care o ai.

In legatura cu gamepad-ul, nu stiu ce sa iti spun, probabil acela nu este suportat de joc...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

niki eu nu am niki o problema cu salvarile,poate posibil sa fie probleme la console doar si poate din cauza dlc ullui sau din cauza patch ului.cine stie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.