Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna seara,

daca am gresit locul unde trebuie postata o astfel de problema va rog sa-mi spuneti unde sa mut topicul.

problema pe care o am este urmatoarea:

Am facut un applet in netbeans ide 7.0, nimic complicat, un Japplet form care calculeaza suma a 2 numere intregi, un fel de verificare.

Am facut si webapplication-ul necesar, am downloadat apache tomcat server 6.0.33 parca, l-am instalat si de aici incep problemele.

Nu am deloc experienta cu software de acest gen si am facut cam ce am gasit pe google si prin fisierele de tip readme; ideea e ca n-am

reusit sa-l controlez din linia de comanda.

Pana la urma prin netbeans si apache server am reusit sa vizualizez/testez appletul intr-un browser.

Problema este ca am hosting de la www.xhost.ro si vreau sa-l pun pe domeniul de acolo, doar ca incarcand doar index.html da eroare, toate fisierele

nu pot sa le incarc si din ce am mai citit ar trebui sa leg cumva serverul meu de serverul lor.

Sau sa instalez Glassfish server 3.x care vine ca plugin pt netbeans si sa configurez un remote domain, ceea ce ma depaseste.

Ma poate ajuta cineva ?

Multumesc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.