Yuri Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 3DRomania este o comunitate care promoveaza arta in mare parte modelarea 3d aici incercam sa ajutam incepatori cat si pe cei mai experimentati cu tutorialele si resursele necesare Site: http://www.3dromania.eu Forum: http://www.3dromania.eu/forum
Raoul Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Vezi ca in inspre partea de footer, nu se incadreaza bine acel banner cu "Noua Dreapta". Ma asteptam la un logo 3D , daca e tot vorba despre 3D-uri. In rest, ce sa zic ? Bafta cu site-ul ! Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.
+hedmasster Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Frumos proiect , baftă cu el şi la cat mai mult conţinut ! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Yuri Posted November 29, 2011 Author Report Posted November 29, 2011 Avem si un fel de logo 3D doar ca nu face o trimitere directa la site,mai trebuie lucrat la el Am rezolvat problema cu footer-ul si continut nou incerc sa adaug zilnic Multumesc!
gaby Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Forumul nu are logo ? Pe IE8 nu imi este afisat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Yuri Posted December 2, 2011 Author Report Posted December 2, 2011 Forumul nu are logo ? Pe IE8 nu imi este afisat. Da are o sa vad ce pot face nu prea ma pricep la html:)
EpureIonut Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Traducerea in romana a celor de la phpbb romania nu o folosesti? Tot acolo gasesti un tuturial despre cum poti sa iti pui logo si favicon pe forum. Modificarile sa nu le faci din panoul de administrare. mergi direct in sursa/radacina forumului Dupa ce modifici acolo te loghezi in administrator si apoi stergi/cureti caghe-ul temei pe care o folosesti. Daca ai modificat dimensiunile logo-ului mergi in css si modifica si de acolo noile dimensiuni 1 Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
Yuri Posted January 15, 2012 Author Report Posted January 15, 2012 Am schimbat forumul si cred ca voi renunta de tot la el incerc un nou mod,toti useri inregistrati sa poate publica articole daca o sa functioneaza inchid forumu
ursache Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Pentru un website destinat undei comunitati, ar mai trrbui aranjat putin. Incearca sa pui la dispozitie multe informatii legate de 3D, logouri gratis, chestii...PSD-uri, incat sa poata fi modificate. Bafta!
Yuri Posted January 20, 2012 Author Report Posted January 20, 2012 vreau sa renunt la tema actuala si sa o inlocuiesc cu alta la care lucrez acum
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now