Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vezi ca in inspre partea de footer, nu se incadreaza bine acel banner cu "Noua Dreapta".

Ma asteptam la un logo 3D , daca e tot vorba despre 3D-uri.

In rest, ce sa zic ?

Bafta cu site-ul !

Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.

Posted

Avem si un fel de logo 3D untitled21.jpg doar ca nu face o trimitere directa la site,mai trebuie lucrat la el

Am rezolvat problema cu footer-ul si continut nou incerc sa adaug zilnic

Multumesc!

Posted

Traducerea in romana a celor de la phpbb romania nu o folosesti?

Tot acolo gasesti un tuturial despre cum poti sa iti pui logo si favicon pe forum.

Modificarile sa nu le faci din panoul de administrare. mergi direct in sursa/radacina forumului

Dupa ce modifici acolo te loghezi in administrator si apoi stergi/cureti caghe-ul temei pe care o folosesti.

Daca ai modificat dimensiunile logo-ului mergi in css si modifica si de acolo noile dimensiuni

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Am schimbat forumul si cred ca voi renunta de tot la el incerc un nou mod,toti useri inregistrati sa poate publica articole daca o sa functioneaza inchid forumu :)

Posted

Pentru un website destinat undei comunitati, ar mai trrbui aranjat putin. Incearca sa pui la dispozitie multe informatii legate de 3D, logouri gratis, chestii...PSD-uri, incat sa poata fi modificate.

Bafta!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.