Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat ca linkul meu din semnatura are atributul "nofollow" .

Trebuie sa ai un animut "rang" ca sa am linkul din semnatura dofollow ?

Sau doar tu/voi ca administrator(i) (gaby) aveti dofollow ?

Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.

Posted

Ma si intrebam cum de Gaby permite link-urile de reclama spre alte site-uri... acum inteleg :yes: Neavand dofollow nu le iau in considerare motoarele de cautare...

Posted

Nasoala treaba atunci, dar eu sunt de parere ca daca le dai si userilor un "beneficiu" macar in semnatura, asa s-ar putea sa atragi mai multi oameni care macar sa-si promoveze site-ul (evident, nu toate site-urile, pron s.a.m.d). Mai multi oameni pe acest forum..... asta e smile.gif

Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.

Posted

deja sunt useri multi inactivi.. multi isi fac cont si stau foarte putin pana isi rezolva problemele si apoi pleaca... si sa-si faca cont doar pt reclama nu ar castiga forumul deloc.

Posted

Ma si intrebam cum de Gaby permite link-urile de reclama spre alte site-uri... acum inteleg :yes: Neavand dofollow nu le iau in considerare motoarele de cautare...

Motoarele de cautare iau in considerare (indexeaza) link-urile nofollow, doar ca nu primesc PageRank in ceea ce-l priveste pe Google. Celelalte motoare de cautare se pare ca nu tin cont de acest atribut, deocamdata.
Detalii:

Nasoala treaba atunci, dar eu sunt de parere ca daca le dai si userilor un "beneficiu" macar in semnatura, asa s-ar putea sa atragi mai multi oameni care macar sa-si promoveze site-ul (evident, nu toate site-urile, pron s.a.m.d). Mai multi oameni pe acest forum..... asta e smile.gif

Optiunea de nofollow pe link-urile din semnatura este de putina vreme activa pe forum, tocmai pentru ca intrau multi utilizatori ca sa posteze mesaje de genul: "ok" "merci" "aha", etc., bineinteles insotite de o semnatura plina de link-uri.

deja sunt useri multi inactivi.. multi isi fac cont si stau foarte putin pana isi rezolva problemele si apoi pleaca... si sa-si faca cont doar pt reclama nu ar castiga forumul deloc.

Asa este.

Sper sa nu considerati link-urile nofollow din semnatura ca pe un mare dezavantaj, in fond, nu cred ca este chiar asa. Ma gandesc la o optiune de genul: utilizatorii noi inregistrati sa nu poata folosi semnatura pana cand ating pragul de 50 de posturi sa zicem, dupa care, semnatura sa se deblocheze permintand link-uri (un numar rezonabil: 2, maxim 3) dofollow.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.