Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ganterele vinyl sunt ieftine. Bara are cam 1 kg, la haltera are around 7-10kg.

Dar oricum, 5kg is foarte usoare, vorba lui God, cadou frumos pentru mame :)).

fWy1P.gif

Posted

Daca nai gantere, ridica patu pana faci rost, pentru bicepsi :))). Fa flotari. pentru triceps te poti pune cu picioarele jos, intinse, fundu langa pat(cu spatele la pat) si te ridici din maini. :-??:)) Home-made gantere :D

love is a verb
Love is a doing word

• 5 months later...
Posted

So, I'm back and ready to get fit :)) Iar m-am dus in sus si am ajuns la 86 deci e de lucru. So cum n***a fac sa tin spatele drept la flotari?

Posted

Daca nu poti tine spatele drept, fa flotari din genunchi pana reusesti cat de cat. Cu o oglinda laterala ar fi cel mai bine sa vezi... Poti lua ca punct de reper nasul/barba si... instrumentul tau, sa nu atingi pamantul cu pelvisul dar cu nasul/barba da. Marog, asta faceam eu. Foloseste-te de abdomen... si tine capul drept si nemiscat.

http://www.nerdfitness.com/blog/2011/02/15/proper-push-up/

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Salut.Maine vreau sa ma apuc de sala.Am mai fost prin vara la sala dar nu m-am tinut,acum vreau sa ma tin si vreau sa stiu ce program folositi.O sa ma duc 3 zile pe saptamana si cand am fost in vara am folosit programul asta http://www.culturism.ro/antrenament/program-3-zile-pe-saptamana.html si cred ca tt pe asta o sa-l pun in practica insa vreau sa stiu parerea voastra daca e bun programul sau nu..si ce program folositi voi . :)

Posted

E ok programul, desi 3 zile sunt cam incarcate pentru inceput, cred eu. Iti recomand Six Pack Shortcuts de Mike Chang, (il gasesti pe piratebay, what fucking ever). Ai tot ce-ti trebuie acolo, de la mancare si sfaturi, pana la exercitii (3-4 luni).

Eu mi-am facut programul singur, la inceput lucram toate grupele, pana am prins putina forta... apoi le-am impartit pe zile, asemanator cu ce ai postat tu mai sus, mici diferente, si, in functie de energia pe care o aveam, mai lucram cate-un muschi daca ma simteam in stare.

Insa inafara de forta, nu prea am vazut rezultate, asa ca am inceput sa si alerg, gen alergam cate 30min-1h martea si joia, si mai lucram si acasa. Vreau si eu sa ma reapuc si sa urmez programul lui Mike Chang asta.

fWy1P.gif

Posted

Ba da, ala e tipul, dar acolo are doar secvente si videouri cu exercitii de mentinere... si alte cele, nu programul.

fWy1P.gif

Posted
  On 2/3/2013 at 10:10 PM, Nameless said:

Salut.Maine vreau sa ma apuc de sala.Am mai fost prin vara la sala dar nu m-am tinut,acum vreau sa ma tin si vreau sa stiu ce program folositi.O sa ma duc 3 zile pe saptamana si cand am fost in vara am folosit programul asta http://www.culturism.ro/antrenament/program-3-zile-pe-saptamana.html si cred ca tt pe asta o sa-l pun in practica insa vreau sa stiu parerea voastra daca e bun programul sau nu..si ce program folositi voi . :)

Salut , am citit articolul si antrenamentul mi se pare un dezastru. mai ales ca tu vi si dupa o perioada de pauza nu iti recomand deloc asa ceva. E foarte prost si nu cred ca vei ajunge nicaieri cu el. Incearca sa iti faci timp pentru un program de 4 zile si sa lucrezi cate o grupa mare si una mica pe zi . Gen :

Piept - Triceps - prima zi

Spate - Biceps - a doua zo

Picioare full- a 3-a zi

abdomen ,  trapez , antebrat - a 4-a zi

uitati aici un video :

Posted

Mult mai bun al 2-lea antrenament prezentat de tine . Asta e mai ok , dar iti recomand sa iti faci rost de o pereche de gantere si acasa , sa poti lucra umeri antebrat si trapez . Ce as mai avea de comentat eu as prefera Piept-Triceps ,  Spate - Biceps , asta doar pentru ca atunci cand impingi ( faci exerciti de piept) folosesti mult si tricepsul , inca 2-3-4 tipuri de exerciti pentru triceps separat si ai terminat programul . Eu unu cu un asemena program am luat cam 8 kg... sau mai bine in cateva luni..

• 2 weeks later...
Posted

Salut.Dupa 2 saptamani de sala am observat ca imi oboseste mana dreapta..de exemplu..la banca pt piept la a3-a serie cand incerc sa imping nu reusesc sa imping cu mana dreapta..imiping mai mult cu stanga,iar si cand lucrez la bicepsi cu ganterele mana dreapta e mai obosita decat stanga..A avut careva problema asta?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.