Jump to content

Recommended Posts

Posted

o sa am.. nu de alta dar mi-am dat seama ca pune ceva efort pe gat.. apropo, alea ce iti dezvolta? muscii mainii? sau ce?

Posted

Toata exercitiile alea iti lucreaza, in special, abdomenul. Nu stai in lumare, mai mult pe spate, dar vezi in video ca e destul de clar :)).

fWy1P.gif

Posted

care mah, ala e mai mult lumanare decat abdomen..ma refer la acel exercitiu de se face stalp de iluminat.. nu stiu cum se numesc astea restul da, sunt abdomene

Posted

Simti ca iti lucreaza cu 1.5kg? :))

Poti face exercitii cu ele, gen le tii pe piept in timp ce faci abdomene etc, "mai grelut", in rest nu cred... nu stiu, e putin.

fWy1P.gif

Posted

mda.. asa ma gandeam si eu... daca ar fi sa-mi cumpar gantere... cam de cate kg ar fi recomandat? da stiu suna stupid si inca ceva... m-as incadra in undeva la 80-90 de lei? sau sa-mi iau un dvd-writer ca mi s-a ars cel vechi

Posted

Da, gasesti la hiper marketuri... 5kg+ (7 e decent). Dar vei creste repede in greutate... cumpara-ti DVD mai bine :)).

Tu i-a si fa exercitii pentru arderea grasimii, aerobic, jogging si exercitii fizice fara aparate... nu-ti trebuie, sincer.

fWy1P.gif

Posted

ori ca sunt varza, ori spre exemplu la inot nu suporta ochii mei clorul din bazine + plus ca nu-mi place sa-mi afisez suncile, ori trebuie sa am mare grija sa nu ma accidentez la ochi in nici un fel nici sa ma invinetesc (i-am vazut pe 2-3 colegi de la MMA si judo cu ochii vineti si vine unul din ei chiar atunci cu ochiul vanat ca cica de ce nu te apuci si tu).

Posted

naspa atunci,si nu conteaza ca esti varza inveti nu e asta problema,poate gasesti cu cineva sa te duci dim sau mai pe seara la o alergare ca sa te ti ca asa singur o sa te plictisesti :D

Posted

am citit pe net ca un gram are 9 calorii.. deci groaznic de multe pt un kg... oare nu stiti cate se ard pe o genoflexiune/ abdomene? :))

• 4 weeks later...
Posted

sti ce simplu e sa pierzi din greutate? Faci exercitii, nu manci prostii, manci de 5 ori pe zi putin, nu de 3 ori mult. Manca mai multe fructe, mai lasa din carne (mai ales mezeluri), nu manca seara! eventual putin. Si fa exercitii. Daca in loc sa cauti pe net te puneai si faceai cate o flotare, o genoflexiune.. erai cu 2-3 kg mai slab decat esti acu.

app, mult cardio. Deci fuga !

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

• 2 weeks later...
Posted

Tre' sa ma reapuc si eu de lucru. Mancare si bautura la greu vacanta asta, e de munca iar :)). Tie cum iti mai merge, Alexe?:D

fWy1P.gif

Posted

avand in vedere ca am lenevit :)) bine.. adica am redus doar stocu de mancare si cateva exercitii rare intr-o vreme indepartata, dar merge bine zic eu. 85 momentan... daca n-am mai pus de luni ceva

• 3 weeks later...
Posted

Ia uitati voi aici... vad eu bine sau nu inteleg? :)) setul de gantere cromate de 5kg/gantera costa 50 de lei?

Fata de ce am vazut pe net pare un pret rezonabil si ma gandesc sa mi-l iau ca unde gasesc pe net sunt 70 de lei gantera, nu setul, plus ca nu-s reglabile ca astea. Oare se merita? Ar fi ok? si suficiente?

CiPTP.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.