Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare fratilor ! Am achizitionat de ieri o tastatura ,A4Tech G800V-USB ptr jokury in special.Mai exact acesta G800V si nui dau de cap cum iy pot seta butoanele ptr jokury.efectiv in joc nu iy vede /recunoaste butoanele:) astept si eu sfaturi si linkuri eventual de pe forumuri romanesti,pentru a stii sa o stapanesc,deoarece eu nam gasit decat preturi si poze,si comentari la modelul G800MU care difera de acesta prin anumite caracteristici.Va multumesc !

Posted

Pe CD-ul cu drvere de la tastatura nu poti sa setezi tastele pe care doresti sa le folosesti in jocuri. Trebuie sa fie o aplicatie de pe cd care sa iti permita creare de profile pentru tastatura ta. Apoi cred ca si din optiunile jocului ar trebui sa ai ceva pe acolo care sa iti recunoasca tastatura, ceva de genul Profile gamepad

Aceleasi probleme le-am avut si eu cu o astfel e tastatura si un joystick, acum vreo 3-4 ani. Dar stiu cam asa am rezolvat problema.

Posted

Multumesc mult ptr raspuns,oricum am sa caut ceva asemanator ce mi ai zis tu,dar mai astept raspunsuri din partea celor de pe forum si al altora care vad acest topik si pot da un raspuns in cazul in care utilizeaza asa ceva.

Posted

Asa cum ti-a spus si EpureIonut, tastaturile de acest gen ar trebui sa vina cu un CD pe care se gaseste driver-ul pentru tastatura cat si o aplicatie care iti permite sa setezi efectele tastelor speciale.

Uite ce spune Jdreala Mihai Bogdan pe site-ul eMag:

Recomand tastatura tuturor game-rilor. Este foarte usor de setat fiecare fiecare tasta. poti sa le salvezi in 5 profiluri diferite, pentru fiecare profil se aprinde un led colorat in functie de profilul activat, 7 taste multimedia pe care nu le vazusem in descriere. nu este foarte silentioasa. CD-il are si drivere pentru WINDOWS 7. Pe scurt este o tastaturea care isi merita fiecare banut

Pro: -tastele rosii (siliconate/cauciucate) au aderenta buna

-cele 15 taste G pot face oricand diferenta intr-un joc.

Later Edit: A, am vazut ca i-ai lasat un mesaj tipului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Utilizatori sa stie ca toate tastaturile din seria X7 difera intre ele : G800 - G800MU - G800V ,sunt cateva exemple .acestea avand diferente intre ele.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.