MihalacheTeo Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Salutare tuturor! As vrea daca se poate sa ma ajutati. Acum 2 ani mi-am cumparat un calculator care la vremea aia era bomba acum nu am updatat nimic la el (piese sunte cele originale mai putin un cooler originalul a luat foc ) Deci vreau sa creez din piese un calculator pentru jocuri ceva gen 80% dedicat jocurilor 20% restul programelor astfel incat sa pot rula fara probleme jocurile aparute ieri azi maine etc... si sa ma tina fara nici o imbunatatire cam tot asa ca si cum ma tinut cel original 1 an jumate 2 cel original si acum imi merg jocuri foarte recente dar pe rezolutii mai mici si pe detalii etc la Low .Deci in concluzie as vrea sa fac sa mearga totul ca uns fara problema unei ferestre de mess deschisa sau un tab de net etc. Nu sunt un expert in PC de aceea va cer ajutorul ce stiu despre Pc meu est asa am 4GB de ram in 2 sloturi 2gb si 2gb Procesorul este si Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2,33GHz,2,33GHz si placa video Placa video este urmatoarea ATI Radeon HD 4600 Series 1GB daca aveti nevoie si de alte detalii despre mai stiu eu ce componente imi spuneti si eu va zic daca stiu sa intru sa aflu cat despre bani as da un exemplu sunt dispus sa dau pe un procesor de exemplu 450Ron cam asa daca ma puteti ajuta v-as fi recunascator
+PAUL-XX Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Procesor 1 sau Procesor 2 Placa de baza ! sau Placa de baza 2 Placa video KIT Memorii Carcasa Sursa Teo mereu trebui sa fim dispusi sa dam bani pe procesor si celelalte periferice de la suma de 350-400 in sus alfel nu o sa facem decat sisteme Pentium 3 la sume modeste!Am dat la inceput la alegere 2 produse in functie de ce spuns si colegi ca s-ar potrivi si ar fii mai recomant. Mie m-i se par la fel de bune combinate. Astept parerea colegilor despre mikul sistem,sau astept si alte sisteme din partea lor ! 1 1
+GodsOtherHand Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Parerea mea e ca ai putea scapa usor cu doar o placa video noua pentru moment, pana iti strangi bani pentru un procesor mai bun.. 450 e aproape, dar nu destul pentru un procesor super. In locu tau, daca as avea posibilitatea, as strange pentru un i3 de generatia a 2a, sau chiar un i5 daca iti permiti. Sistemu ales de Paul pare unu foarte dragut, desii nu vad ce memorii o ales love is a verb Love is a doing word
MihalacheTeo Posted December 9, 2011 Author Report Posted December 9, 2011 Multumesc pentru ajutor poate vor mai venii si alti cu alte sisteme dar oricum sa le cumpar pe toate deodata nu am cum daca e sa le cumpar le cumpar pe rand:P Dar am o curiozitate nu scap mai ieftin cu un Pc nou???
gaby Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Un vizitator de-al forumului iti sugereaza urmatoarele: Ai nevoie de o placa video restul e OK. Iti recomand de la Geforce seria GTX dar pt asta iti trebuie mai mult de 450 lei. Orice alta placa video pt. jocuri chiar de la ATI , Radeon costa mai mult de 450 lei. Poti obtine un pret mai bun daca dai la schimb placa video veche pe cea noua si dai diferenta, dar si asa cred ca trebuie sa scoti din buzunar cam 700 lei. Cu stima AvATAR In alta ordine de idei, sunt de acord cu el, cat si cu GodsOtherHand. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Eu asta am facut ceva cat sa putut de apreciabil si iam pus i3 pe placa de baza i3,ca alfel puteam sa fac cel mai mediocru pc la bani de nimik,eu astept sa scrieti alte sisteme ce ati crea voi. Ca daca ar fi sa faceti pe AMD SI ATI sincer ar iesi mai ieftin la bani si ceva ceva la calitate .sa fim seriosi.. poate am ales niste piese scumpe dar daca si-l facea el,tot la pretul acela ar fi ajuns.eu iam facut ca si ptr mine pc ul,ptr ca eu am degand sa imi iau unul si sunt in pom cu bani,dar acela ar fi cel mai decent pc ca performanta INTEL pentru 2011-2012 si in comparatie cu cea are el acuma si avea pe vremea lui acuma cati va ani sincer e ceva mai bun sistemul. 1 1
+Pavilion Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Paul, m-am speriat când am văzut ce ai pus acolo! - procesor: nimic de comentat (deşi un AMD phenom II X4 960T e mai puternic şi mai ieftin) - placă de bază: pfuaaai.. 900 de lei pe o placă de bază? ? Mai ales că sunt şi maestre în OC, iar acele i3-uri nu duc overclock deloc. - placa video: PRAF! 2 GB, GDDR3, 128 bit. E clar. Să ştii că dacă are 2 GB nu o face mai puternică. - sursa: mergea şi una de 500W, dar bună. 600W mi se par cam mulţi, iar la sursele corsair nu mă bag. Am văzut că multe suferă de coil noise. Uite o configuraţie mai cu cap: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/457492/ Defapt, să fim cu cap: încumând ce ai pus tu acolo ne dă 30 de milioane, fără HDD. Păi aşa avem: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/462094/ , care şterge pe jos cu ce ai pus tu acolo. Are: - i5 sandy bridge - placă de bază care suportă ivy bridge - sursă MODULARă - 4 GB RAM, suficienţi - carcasă încăpătoare - placă video foarte bună 1
+GodsOtherHand Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 placa video aleasa d tn e faina, dar as avea 2 comentarii.. 1- e oc.. desii sunt sigur k merge bn, mias face griji cu durata d viata.. 2- e ati..desii au o performanta f buna, phisyx acela de la nvidia e fffff smecher love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Salut, 1. Vine cu OC din fabrică, aşa că nu îi afectează durata de viaţă, atâta timp cât îi asigurăm o răcire eficientă bazată pe 2 ventilatoare în cazul nostru
+GodsOtherHand Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 tot ce se poate, nu ma pricep la oc, asa ca aici iti dau dreptate love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Şi Paul: dacă îmi spui tu mie că ai cumpăra acele "lucruri" ca şi PC-ul tău, eu mă fac popă.
+PAUL-XX Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 ok ,scz,nu vazusem comentariul de ieri,am inteles ce vrei sa imi zici. da greeseala mea ca mam grabit sai fac la om un sistem si nu am adaugat AMD-ATI in niki una dintre cazuri si ca inca nu ma pricep asa de bine,posibil ca esti mai batran ca noi la un lok,si ca ai facut mate-info/it ceva si deacea stii sa le legii.deci nimik de comentat mai departe.ti pup varu.
+PAUL-XX Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 ee esti usor bine informat si invatat de cineva,dar vezi tu uni muncim ca sa ne cumparam aceste piese,alti au 15 ani si muncesc si ei cand pot daca nui intretin parintii.intre noi doi e diferenta de 10 ani vere. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now