Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca sunteti curiosi ce cadouri de Craciun isi doresc romanii :ro:, atunci aflati ca: 28,23% dintre romani vor sa primeasca gadgeturi de ultima generatie drept cadouri de Craciun, in timp ce 23,29 dintre acestia isi doresc cadouri sub forma vacantelor in strainatate, arata un studiu efectuat de Liberty Center.

Nici hainele si accesoriile nu au fost sterse de pe lista de cadouri, astfel ca 13,47% dintre respondenti si-au exprimat dorinta de a primi un astfel de cadou.

Bijuteriile si parfumurile nu se mai regasesc printre cele mai dorite cadouri de Craciun, doar 4,54% dintre respondenti dorindu-si sa primeasca un cadou de genul acesta. In aceeasi situatie sunt si cartile, numai 3,52% dintre romani asteaptand un cadou de acest fel.

Alte cadouri mentionate de romani includ aparatura electrocasnica, obiecte de decoratiuni interioare sau daruri de lux, precum masini straine.

Studiul a fost derulat pe 1 decembrie cu un numar de participanti de 1.477 de persoane cu varste intre 10 si 60 de ani. Dintre acestea, aproape 700 au fost barbati.

santah.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu unu mi-as dori ori un smartphone (cu android), ori un procesor dual core 3.0 GHz ori un amplificator de chitara cu distortion si cablu pt chitara, dar nu cred ca voi primi vreuna din ele deoarece mosul e lovit de criza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.