Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca mai sunt doar 2 saptamani (fara aceasta) pana la revelion, probabil v-ati propus deja ceva ce ati dori sa faceti in noaptea de 31 decembrie 2011 spre 1 ianuarie 2012.

Pentru ca as avea nevoie de cateva idei pentru petrecerea de anul nou, m-am gandit sa creez acest topic pentru a afla ce faceti voi, si, ce sugestii aveti.

Asadar, voi ce veti face ? Cum veti petrece ? Veti merge undeva ? La munte, la mare, la restaurant ?

happynewyear2012.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

pai daca te tine bine buzunarul, t poti duce undeva la munte, insa nu stiu ce oferte mai gasesti acum :-? ...eu una chefuiesc cu toata gasca la cnva acasa..poate si un club ceva, depinde de situatie.. :P

Posted

pai daca te tine bine buzunarul, t poti duce undeva la munte, insa nu stiu ce oferte mai gasesti acum :-? ...eu una chefuiesc cu toata gasca la cnva acasa..poate si un club ceva, depinde de situatie.. :P

Adevarul e ca ofertele sunt super, ca sa fiu direct, de rahat. M-am cam razgandit in privinta asta... cel mai probabil, daca e, merg undeva la sat(am si munte, si padure, si locuinta gratis) cu o persoana anume; insa, tot cu prietenii e cel mai frumos.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.