Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere faptul ca Batman: Arkham City a fost lansat acum mai bine de o luna, cei de la TheMediaCows, au creat un ghid/walkthrouh video complet pentru acesta. M-am gandit ca ar fi utila postarea filmuletelor asa ca, pentru cei ce au nevoie aceste apot fi vizionate mai jos:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sunt la 60% C:. Intr-adevar lung, dar e super din toate punctele de vedere. Incerc sa-l duc pana la 80% si voi posta salvarile. (cam plictisitor acum ca am terminat misiunile ;c)

fWy1P.gif

• 1 month later...
Posted

Trebuie sa-l identific pe Mr Freeze, am preluat cateva din telefoanele lui am cam 30% din acea misiune si tot imi zice sa ma duc in cel mai friguros punct, ma duc in cladirea aceea din Est, dar nu primesc niciun telefon si am fost si in zona unde s-a incheiat ultima convorbire dar degeaba, nu-mi zice sa fac altceva...

Iar la misiunea cu cele 6 containere am distrus 2, dar 2 sunt in zona restrictionata, una in muzeu si alta intr-o cladire din est, cum intru in cladiri?

Posted

Merci. Acum, daca sti, trebuie sa salvez inca 2 ofiteri care sunt inghetati. sunt in muzeu, acolo unde e lacul inghetat si e si un rechin pe sub gheata. Dar nu stiu cum sa ajung la cei 2... Nu stau sa ma uit la toata misiunea pana ajunge aici...

Posted

Te duci pe bucatica de gheata care pluteste si se poate misca, dupa care folosindu-te de batclaw si de inelele atarnate de stalpii (tragi spre ele, si te tragi) din jur te deplasezi/tragi catre ostatici.

Mereu esti de ajutor :D

Posted

Trebuie sa-l omor pe Liderul asasinilor, Ra al Ghu, ceva de genu. Am sabia lui si el o are pe fica-sa si vrea s-o omoare. Dar nu pot sa ma misc, se blocheaza toate comenzile, Am refacut de la ultimul checkpoint si iar se blocheaza. ce sa fac?

App. legat de poveste, de ce am acceptat sa ma lupt cu el, cand o intalnesc pe fica aluia, ii zic ca vrea sa trec de partea lor. Care e povestea?

Posted

Eu nu am avut aceasta problema, in mod normal ar trebui sa te poti misca. Se pare ca este un bug, iar unii spun ca au rezolvat problema prin schimbarea rezolutiei, punerea tuturor detaliilor pe off, si rularea jocului in Window Mode: http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/11109-Pc-Bug-Ra-s-al-ghul

Batman spune ca doreste sa devina liderul asasinilor pentru a-l intalni pe conducatorul actual, Ra's Al Ghul, avand nevoie de o mostra din sangele lui pentru prepararea antidotului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.