Jump to content

Tutorial Transformare Pc Cu Windows 7 In Wifi Access Point Cu Firewall Si Url Tracking


gaby

Recommended Posts

In cazul in care nu dispuneti de un router sau switch, insa doriti sa puteti conecta mai multe calculatoare din casa la internet, cea mai buna metoda de share a conexiunii este transformarea unuia dintre calculatoare (bineinteles, cel in care intra cablul de internet) - fie ca este laptop cu WiFi inclus, fie ca este PC cu adaptor wireless - intr-un access point.

Astfel toate computerele cu WiFi din casa se vor putea conecta la internet prin intermediul respectivului computer folosind reteaua ad-hoc creata. Desi utilizatorii Windows 7 au posibilitatea sa creeze reteaua Wireless ad-hoc si din Control Panel/Network and Sharing Center, daca doriti sa puteti controla si cum sa fie aceasta folosita, va recomand sa folositi MyPublicWiFi: :link:.

mypublicwifi.jpg

Ce este MyPublicWiFi ?

O aplicatie freeware care permite utilizatorilor nu doar sa creeze o retea ad-hoc wireless prin intermediul careia sa se conecteze la Internet pe diferite computere cu WiFi din casa, ci le permite si sa urmareasca pe ce pagini Web se intra de pe computerele respective si sa restrictioneze accesul acestora la servere de sharing (bittorent sau peer2peer). Interesant, nu ? :D

mypublicwifimanagement.jpg

MyPublicWiFi va crea automat hotspot-ul, fara a fi necesar ca utilizatorii sa faca setari pentru retea, iar in tab-ul Clients sunt afisate toate computerele care se conecteaza la reteaua ad-hoc. De asemenea, aplicatia poate fi setata sa porneasca automat de fiecare data cand este pornit si sistemul pe care este instalata.

!!! P.S: Aplicatia este compatibila doar cu Windows 7 si Windows Server 2008 (32 si 64 biti), insa la reteaua adhoc creata de aceasta se pot conecta si computere pe care ruleaza sisteme Windows anterioare, cum ar fi XP sau Vista.

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Dap, am incercat pe windowsXP si pe linux, si dupa ce am esuat in ambele cazuri, am gasit un forum unde scria ca placa de retea tre sa poate sa fie si master si slave, si dupa o comanda, am aflat ca a mea era setata doar pe slave.

Nam incercat pe windows7, dar nu cred ca sar schimba ceva.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.