Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred ca toata lumea stie pana in momentul de fata ca Wikipedia este o enciclopedie online gratuita, fara reclama sau alt venit direct. Articolele sunt scrise de vizitatori, in mod voluntar, fara vreo compensatie materiala, sustinerea acestui site, al cincilea ca numar de accesari din lume. Pentru a plati serverele, conexiunea la internet, personalul care sa aibe grija de echipament, Wikipedia se bazeaza pe ajutorul oamenilor, al cititorilor sai, pe donatii.

wikipedial.png20081217135906wikipedia.png

Oricine poate dona, oricand, in contul acestei enciclopedii, iar la sfarsitul anului, cand urmeaza sa se traga linie, contul ramane de obicei gol, iar Wikipedia incepe o campanie de strangere de fonduri.

Sunt sigur ca ati observat ultima lor solicitare, pe parcursul ultimelor luni. De aceasta data au avut nevoie de 20 de milioane $, iar acum ne anunta ca au reusit sa stranga respectiva suma. Au donat in total peste 1 milion de persoane, astfel ajutand sa tina Wikipedia pe lina de plutire.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca ar fi sa dispara wikipedia nu stiu ce ne-am face. Multi, foarte multi de 10 au adus articolele copiate partial sau integral de pe wikipedia. Parerea mea e ca daca s-ar gasi o companie mare ca google sa o cumpere, dar sa o pastreze asa cum e cu posibilitatea de modificare al continutului ar fi cea mai buna afacere.

Posted

Parerea mea e sa o lase in continuare libera si gratis, dar sa faca macar o reclama sa mai stranga ceva, decat deloc. Sa nu incarce ca sa te pierzi un continut, dar un Banner in Header ar fi OK :D

Posted

Daca ar fi sa dispara wikipedia nu stiu ce ne-am face. Multi, foarte multi de 10 au adus articolele copiate partial sau integral de pe wikipedia. Parerea mea e ca daca s-ar gasi o companie mare ca google sa o cumpere, dar sa o pastreze asa cum e cu posibilitatea de modificare al continutului ar fi cea mai buna afacere.

De disparut nu cred ca va disparea. Se va gasi vreun gigant sa o cumpere in prag de faliment.

Parerea mea e sa o lase in continuare libera si gratis, dar sa faca macar o reclama sa mai stranga ceva, decat deloc. Sa nu incarce ca sa te pierzi un continut, dar un Banner in Header ar fi OK :D

Cred ca strang mai mult din donatii decat prin intermediul unui banner.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
Posted

Din punctul meu de vedere, Wikipedia ar trebui sa isi faca propria retea de advertising. Sa accepte numai site-uri cu tendindte informationale si culturale, nu ar avea de pierdut.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.