+midnight Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Ce parere aveti despre aceasta tema pe Windows 7? Credeti ca ingreuneaza sistemul? Are un design bun? Astept pareri! Nu e cazul dar am -2, nu stiu de ce, puteti sa-mi dai 2 voturi pentru a face macar 0?
gaby Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 M-am uitat cat am putut de bine, si, nu am vazut nicio imagine sau vreun link cu/spre tema. Sau, trebuie sa caut tema pe Google ? Am vazut ca sunt mai multe. La care te referi ? P.S: Incearca sa postezi ceva util, si, iti garantez ca vei primi puncte de reputatie pozitiva. Probabil ai -2 pentru ca posturile tale nu au fost prea calitative. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+midnight Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 Pai din poze nu iti dai seama complet de designul temei sau de performanta pc-ului... In fine, ce parere aveti de tema? http://www.youtube.com/watch?v=kyATJ08gjeI Pentru alte poze! 1
+alex008 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 E posibil sa ingreuneze pc-ul deoarece are foarte multe elemnte grafice. Nu te costa nimic daca o incerci.. daca nu-ti place sau observi ca ingreuneaza pc-ul poti sa o schimbi... din punctul meu de vedere sunt prea incarcate temele de genu asta.. cele clasice sunt mult mai placute, dar acum fiecare cu gusturile lui. 1
gaby Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 De acord cu Alex. Ce configuratie de sistem ai ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Daca compu este pt gaming, at e ok, nu vad dc ar ingreuna prea tare.. Insa pe mine sincer deja ma dor ochii de la ele.. love is a verb Love is a doing word
+midnight Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 De acord cu Alex. Ce configuratie de sistem ai ? 3GB RAM DDR2 dual core e5400 2,7ghz 512mb ddr2 video 64bit
+PAUL-XX Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 e mai slab si decatal meu cu putin sistemul. 1 1
+midnight Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 decat al tau si despre tema alienware nu zici nimic?
gaby Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Nu cred ca va ingreuna, configuratia arata ok. Cu toate astea, nu poti sti cu certitudine pana nu incerci. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+midnight Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Asa este. O s-o incerc si revin cu un reply
+alex008 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 spune-ne si noua cat ai rezistat cu ea pana te-au durut ochii.. sau asta e metoda prin care vrei sa reduci timpul de stat la pc? 1 1
+midnight Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Ar fi o idee Dar nu, vreau sa incerc un design nou, revin cu reply
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now