Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa cum spune si numele topicului, as dori niste recomandari pentru cresterea activitatii forumului si atragerea de noi membrii de preferat activi. Tind sa cred ca nu suntem chiar atat de fiorosi incat cei ce ne viziteaza sa nu isi deschida un cont si sa ni se alature. Atunci, ce sa fie ? Articole nasoale ? Lipsa de categorii ? Lipsa de utilizatori pasionati de IT (nu prea cred) ?

Voi ce ati face pentru a imbunatati activitatea forumului ?

Merci :cheers: !

tipd.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Niste publicitate daca ai bani... Oricum e destul de bine ai peste 2.500 de vizitatori pe zi :D Sau ai putea sa vorbesti cu niste prieteni apropiati sa intre si ei sa faca posturi si sa raspandeasca vestea altora sa-si faca cont. Sau sa pui un anunt pt vizitatori sa-si faca cont, cred ca si-ar face daca ar vedea rugamintea, sau unele categorii sa le vada doar membrii, poate starneste dorinta de a avea cont... sau facilitati pentru membrii. Daca imi mai vine vreo idee, mai las un post.

Ai putea sa scoti si parteneriatele care nu-ti aduc nicio vizita... parerea mea.

Posted

La capitolul finante stau destul de prost. Prieteni apropiati, nu prea mai am. Anuntul cu rugamintea de a-si face cont, nu prea ma incanta, m-ar interesa sa-si faca cont singuri, din dorinta lor, nu obligati/rugati pentru ca dupa un timp se vor pierde, nu vor ramane activi. Restrictionarea categoriilor sau anumitor categorii am testat-o in trecut si a provocat mai mult rau decat bine. Si eu daca dau peste un forum/site unde nu pot citii niciun articol fiind conditionat de inregistrare, de cele mai multe ori il parasesc.

Parteneriatele incheiate pana in momentul de fata sunt benefice ambelor parti.

Eu ma gandesc la o echipa. Ma gandesc ca daca am fi cativa membrii activi, care sa posteze cat mai des articole interesante/utile, si mai ales unice, cred ca s-ar mai schimba putin cerintele problemei. Nu stiu, poate mai are cineva vreo idee interesanta :-s...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eh, am incercat! :D Ai putea face Chat-ul, vad ca nu merge! Si ar fi mai interesant sa postam o intrebare scurta decat sa faca un alt topic pentru 2 posturi. Poate ca ar dori sa-si faca cont pt a conversa cu noi, zic si eu :)) Oricum, mai revin cu idei :)

Posted

Eh, am incercat! :D Ai putea face Chat-ul, vad ca nu merge! Si ar fi mai interesant sa postam o intrebare scurta decat sa faca un alt topic pentru 2 posturi. Poate ca ar dori sa-si faca cont pt a conversa cu noi, zic si eu :)) Oricum, mai revin cu idei :)

costa vreo 30-50 de dolari...

Posted

Am sa incerc, incepand cu luna viitoare deoarece trebuie sa imi intru in mana cu placa-grafica/programele, si cu putin ajutor din partea unora care am vazut ca se pricep, sa aducem la viata cateogria Grafica? Sunt multe forumuri la care tema principala este Grafica(cu tot ce contine ea) si sunt foarte populate, active.

Si daca ar fi posibil, sa o faci categorie separata, sa fie mai vizibila. O idee...

However, sunt deschis la orice (aproape orice, haha <3).

fWy1P.gif

Posted

Incearca sa dai un email in masa la toti userii inregistrati, in care sa ii inviti pe forum, deoarece e continut nou si de calitate, informatiile de care au nevoie... Poate unii si-au facut contul mai demult si au uitat de site, sau le e lene sa dea forget passowrd

• Upvote 1
Posted

Sunt deacord cu Alex in totalitate...Cred ca un cont pe facebook sau pe alt site de socializare ne va ajuta sa ne imbunatatim reputatia..Deasemenea cred ca putine grade nu ar strica....In afara de cele existente+imbunatatirea serviciilor...Trimiterea a cate un <<mail>> despre unele noutati pe forum ar fi minunat(ca un newsletter).Cat despre grade voi face cateva sugestii:la tine, gaby-Expert IT, la Alex la fel.. la mine:Incepator,Trainer.. Astept sa vad ce reactii aveti!! :stinker::good: Shtiti unde ma gasiti!

Posted

Adresa de facebook a pctroubleshooting.ro

Newsletter? Pai deja exista optiunea urmareste topicul/forumul si in setarile pentru notificari poti seta sa primesti notificarile pe mail...

Si cu gradele, nu ma consider vreun expert, poate vreunul plictisit care nu face altceva decat sa stea pe forumul asta, de ce acesta ? pentru ca e un grup de oameni de treaba si informatiile de pe forum ma intereseaza.

Posted

Chiar azi am primit un newsletter: Va rog sa va uitati! Eu zic ca asa ceva [-xnu ar strica....Cat despre pagina de facebook ar trebui sa facem una pentru o persoana, sau pentru un grup...pentru a putea raspandi <<THE NEWS>> mai repede...Asteptam pareri de la cei care au ORICE idee... :good::bag::D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.