Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sall

Am instalat foarte recent xp si observ o mare problema cand apas z imi da y si vice versa si alte impeni ca arond .Ce sa fac pslss :-s

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Vezi ca, daca nu gresesc, ai setat pe limba romana tastatura... pune-o pe engleza. Tre sa fie in control panel, language (si nu mai stiu cum)

Posted

merci :D dar am xp pe engleza cum fac sa fie pe romana?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

N-ai inteles bine... il ai setat ca si tastatura pe romana si nu pe engleza. Cand e setata tastatura pe romana se inverseaza Y-ul cu Z-ul. Nu mai stiu sigur (ca am trecut de vreo saptamana pe windows 7)... dar te duci la control panel, region and language, keyboard and language, change keyboard si default language selectezi engleza... sau cam asa ceva

Posted

Din punctul meu de vedere, cel mai bine e sa ai language bar activat (apare jos langa ceas) si sa comutezi pe care ai nevoie... deobicei se lasa EN (engleza) deoarece in RO (romana) se inverseaza tastele Y si Z si nu mai ai (daca nu gresesc) semnele astea /;:".

Alex008 are dreptate

nu degeaba am sub avatar scris Cunosocator (glumesc) =))

Posted

Merci am pus-o pe engleza dar ma enerveaza :crazy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.