+Pavilion Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Mă numesc Alexandru, am 14 ani şi locuiesc în Botoşani. Pasiunea mea pentru domeniul Hardware a început prin Mai, când mă gândeam că îmi trebuie un PC nou, deoarece pe rabla veche de 7 ani, cu o placă video integrată de 32 MB nu puteam juca mai nimic. Sincer, pe vremea aia eram Noob. Dar noob complet: nici măcar nu ştiam ce era acela un procesor, sau că erau diferenţe între memorii DDR1, DDR2 şi DDR3 .. sau nu ştiam care era deosebirea dintre un cablu SATA şi unu ATA. Credeam că un procesor de 3,7 GHz e mai puternic ca orice procesor ce avea mai puţin de 3,7 GHz .
gaby Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Hei, merci pentru prezentare, bine ai venit pe acest forum, si, sper sa ramai pe aici o vreme cat mai indelungata . Cunostintele tale acumulate pana in momentul de fata sigur vor fi folositoare pe aici, si, de ce nu, sper sa acumulezi cu ajutorul tuturor cei de pe aici, altele noi. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Pavilion Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 Voi mai rămâne aici muuuult timp .
+hedmasster Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Bine ai venit 1 Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+GodsOtherHand Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Salut. 1 love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts